Ezek szerint mégis létezik a reinkarnáció, vagy ezek az emberek időutazók voltak?
Vagy esetleg csak egy különös egybeesés, a hasonlóság a "véletlen" műve.
Az is lehet, hogy néhánynak a felmenője.
Javítás: *Hasonmása
Gondolom valahol a világban él egy másik Spiclike, aki ugyanúgy néz ki mint én csak én helyesebb vagyok. :D
Jó ez a "azt hallottam, meg hasonmása szöveg".
De azért ez kicsit komolyabb, főleg úgy hogy némelyik ugyanúgy néz ki.
Csak nagyon hasonlítanak egymásra, hirtelen ránézésre.
De ha egy profi megnézi az összehasonlított képeket egyből észreveszi a különbségeket. Nem jut eszembe azoknak a neve, akik a rendőrségnél fantomképeket rajzolnak le kinézeti tulajdonságokból. Na ők, tuti hogy észreveszik a különbségeket. Hiába hasonló az egyik embernek a szeme és a szája, ha az orra más rögtön kiszúrják.
pl: 0:27-nél Robert P. szeme teljesen más, hiába olyasmi az álla és az orra. A baloldalinak bárgyúbb nézése van és a szemhéja is másabb, míg a jobboldalinak éles a tekintete és "laposak" a szemei.
0:55-nél jól látszik, hogy Rudolf S.-nek laposabb az álla
1:01-nél James Woodsnak sokkal vastagabb az orra, míg a másik oldalon lévő Edwinnek látszik hogy vékonyabb és hegyesebb, ráadásul a fülei is elállóbbak mint Jamesnek.
2:03-nál Nicolas Cagenek is teljesen másként áll a füle, de még az álluk sem egyezik.
3:02-nál John Brawn és Charlie sheen nem is hasonlít. A szemöldök íve, az állok és a szájuk hossza sem egyezik meg egymással.
Még egy csomót ki lehetne elemezni, ha jobban ránéz az ember látja a különbségeket. Nem mondom hogy nem érdekes első ránézésre, mert tényleg hasonlítanak valamilyen szinten, de ennyi.
Amúgy én is láttam már a "hasonmásomat" egy strandon, fejre ugyanolyan volt mint én, de én testileg szálkás vagyok ő meg izmos volt. :)
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!