Tényleg létezik reinkarnáció és hogyan ki hisz benne van bizonyíték róla hogy valós? Köszönöm előre is a válaszokat!
Olyat elképzelhetőnek tartok hogy a DNS-ben tárolt információ egy másik élő test DNS-ébe átkerülhet. A DNS is tárol életben szerzett infót, nem csak az agy.
Csak megfigyelések vannak erre vonatkozólag, tudományos feltárások nincsenek. Például kórházba került csatában két sérült, egymás melletti ágyra. Az egyik meghalt, majd azt tapasztalták hogy az életben maradt másik minden olyan élményről be tudott számolni amiről csak a mellette lévő elhunyt tudott. A néphit elnevezte lélekvándorlásnak az ilyesféle jelenségeket, hisz nem a három alaptudomány (matek, fizika és kémia) törvényei és logikája szerint próbáltak rá magyarázatot keresni.
Már nem emlékszem melyik könyvekben olvastam a fent leírt lehetséges magyarázatról, pedig célszerű lett volna megjegyezni. Mivel ami a legjobban logikusnak tűnő magyarázat valami eddig még ismeretlen jelenségre, azt nem célszerű félre dobni.
Létezik. Én emlékszem hogy előző életemben egy kövér nő voltam most sovány fiú vagyok, az viszont megmaradt bennem hogy sokat eszek. De más régi tulajdonságomra is emlékszem, és a házunkra is ahol éltünk.
18/f
Köszönöm a válaszodat 2.
Én meg úgy képzelem hogy férfi lehettem előző életemben, bár nem tudom lehet katona is lehettem sok furcsaságra emlékszek gyermekkoromra meg az álmomban sokat is rejtőzködtem... Érdekes visszagondolni rá. Nagyon érdeklődöm ezekre a témákra.
Nyakamat rá merném tenni, hogy van, mert gyerekként volt egy fura szokásom, nem értettem miért.
Ma már tudom és ez számomra azt bizonyítja.
Azt is tudom, hogy eleg gány halálom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!