Lélekvándorlás?
Találtam 6 közvetett bizonyítékot rá, ami megfogott. Ti mit gondoltok?
1. Klinikai halál élményei és megjelenő emlékek az előző életből.
2. Regressziós hipnózis, reinkarnációs utazás: pontos leírás helyekről és személyekről a korábbi életből.
3. A deja-vu érzés: mintha már átéltem volna.
4. 8 éves kor alatti gyerekek emlékei, mikor olyanokat tudnak, amiket nem lehetne még és hasonlók, amiket végül igazolnak (pl. előző család).
5. Fizikai utalások: testi jegyek, melyek korábbi élet béli szenvedésre, sérülésre utalnak.
6. Fóbiák: a valamitől való félelem.
Nem tudom mert, csak tudom h letezik. A lelek nem hal meg soha hanem ujjaszuletik.
En is szeretek ezekrol a dolgokrol olvasni amiket itt felsoroltal, mondjuk a 4. pontot ugy tudom h a gyerekek 4 eves korukig emlekeznek elozo eletbeli dolgokra.
A lélekvándorlás az én hitem szerint valós dolog hiszen a lélek nem anyagi természetű.
Az hogy te mit rontottál el előző életedben s ha így volt akkor most karmikus adósságot törlesztesz. Azért azt sem árt vizsgálni hogy ez nem csak egy általad vélt magyarázat arra hogy nem úgy sikerülnek a dolgaid ahogy azt te elvárnád. Egy púpos,előnytelen külsejű,beteges ember talán ha él 60 évet sokszor kerülve a nyilvánosságot
az gondolhatja hogy neki a következő inkarnációja vidámabb lesz. A KARMA(kerék) az a jellegéből adódóan forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!