Létezik a Reinkarnáció. Mit szóltok ehhez?
Igen, és rajtad is meglepődtem.
Ennyi idősen simán hihetnél a Reinkarnációban.
nemtudom már mi van, de alapvetően nem arra kértek fejtsd ki teis a véleményed a reinkarnációról, annyt tudunk,hogy szerinted a
Létezik a Reinkarnáció. és csak utánna kéred ki a véleményt
Így van.. Csak nekem is volt véleményem a Reinkarnációról. Amúgy azt szűrtem le hogy a fiatalabbak jobban hisznek benne, az idősebbek kevésbé.
upsz, akkor visszanézem.
ezzel kb egyet is tudok érteni, bár azért sokan vannak 60 fölött is (a hippi korszak úttörői, a első karatésok...ja nem az első budhisták, de atájt tört a köztudatba), de azok nem nagyon körmölnek itt, a többség nagyjából 40 körüli, a mai 10-en 20-on fiataljait nevelte, vagy hatással volt rá, s e miatt nőhettett a szám, e annyi minden van ezen kívül, ami hatást gyakorol, pláne napjainkban.
úgymond a kérdező zárása...
kibeszéltük fikáztunk, átrágtuk és leszűrünk, és közel három oldal (12, 13, 14) csak a feszültség levezetésről szól ( személyes infók?, egy anoním oldalon), de szerintem ez is korrekt.
a benne hívők s nem hívők kora, kor csoportja, csupán töredék a többihez képest, igen eltér a témától, és amúgy kit izgat, ki mennyi?
khmm... világos, és igazat adok, mást zavarhat. Bocsi az utóbbi 3 okdalért, tényleg elúszott...
így áttfutva nem is csúsztunk el, nagyon...alapban kusza egy kicsit, csak 13-tól nincs benne fél oldal érvelés, és sértés, hanem hm, rendben... én ezt szűrtem le, én meg ezt, ő meg azt, közel azoznos aztán jólvan.
De te, tudsz hozzá fűzni valamit? érvelni mellette ellene?
(bocs, ha a fenti valahól sértőnek hangzik, sokat éjszakáztam s már nem tudom szebben megfogalmazni a kérdést /a legrosszabb aludhatnék fáradt vagyok de nem megy :( /. viszont tényleg érdekel a véleményed, az eredeti témáról :D)
#137 a Kérdező, szeret téged! :D
viccet félre téve, s neked mi a magyarázatod, gondolatmeneted rá, hogy a kettőt összeférhetővé tegyed?
nekem kapásból az Esszénus békeevangélium jutott az eszembe ahol elvileg van párhuzam a kettő között, s eddíg amennyit olvastam belőle van rá lehetőség.
én se zárom ki a kettőt amúgy, bár ez a kommentjeimben hol íg- hol úgy sikerült
Te vagy itt a legokosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!