Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik a Reinkarnáció. Mit...

Létezik a Reinkarnáció. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Eddig kételkedtem, de a neten olvasgattam érdekes dolgokat.

[link]

2018. aug. 30. 18:11
 131/151 A kérdező kommentje:

Igen, és rajtad is meglepődtem.

Ennyi idősen simán hihetnél a Reinkarnációban.

2018. szept. 4. 09:10
 132/151 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom már mi van, de alapvetően nem arra kértek fejtsd ki teis a véleményed a reinkarnációról, annyt tudunk,hogy szerinted a

Létezik a Reinkarnáció. és csak utánna kéred ki a véleményt

2018. szept. 4. 13:02
 133/151 A kérdező kommentje:

Így van.. Csak nekem is volt véleményem a Reinkarnációról. Amúgy azt szűrtem le hogy a fiatalabbak jobban hisznek benne, az idősebbek kevésbé.

2018. szept. 4. 13:08
 134/151 anonim ***** válasza:
70%
Latom a letjogosultsagat is, meg nem nem is
2018. szept. 4. 13:54
 135/151 anonim ***** válasza:

upsz, akkor visszanézem.

ezzel kb egyet is tudok érteni, bár azért sokan vannak 60 fölött is (a hippi korszak úttörői, a első karatésok...ja nem az első budhisták, de atájt tört a köztudatba), de azok nem nagyon körmölnek itt, a többség nagyjából 40 körüli, a mai 10-en 20-on fiataljait nevelte, vagy hatással volt rá, s e miatt nőhettett a szám, e annyi minden van ezen kívül, ami hatást gyakorol, pláne napjainkban.

2018. szept. 4. 15:08
 136/151 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor a reinkarnációról van szó vagy az ebben hívők és nem hívők életkori eloszlásáról. Mert már nem is igazán az a téma ami a kérdés.
2018. szept. 4. 23:35
 137/151 anonim ***** válasza:
69%
Én 36 vagyok, és hiszek a reinkarnációban! Jézusban is természetesen!
2018. szept. 4. 23:48
 138/151 anonim ***** válasza:

úgymond a kérdező zárása...

kibeszéltük fikáztunk, átrágtuk és leszűrünk, és közel három oldal (12, 13, 14) csak a feszültség levezetésről szól ( személyes infók?, egy anoním oldalon), de szerintem ez is korrekt.

a benne hívők s nem hívők kora, kor csoportja, csupán töredék a többihez képest, igen eltér a témától, és amúgy kit izgat, ki mennyi?

khmm... világos, és igazat adok, mást zavarhat. Bocsi az utóbbi 3 okdalért, tényleg elúszott...

így áttfutva nem is csúsztunk el, nagyon...alapban kusza egy kicsit, csak 13-tól nincs benne fél oldal érvelés, és sértés, hanem hm, rendben... én ezt szűrtem le, én meg ezt, ő meg azt, közel azoznos aztán jólvan.

De te, tudsz hozzá fűzni valamit? érvelni mellette ellene?

(bocs, ha a fenti valahól sértőnek hangzik, sokat éjszakáztam s már nem tudom szebben megfogalmazni a kérdést /a legrosszabb aludhatnék fáradt vagyok de nem megy :( /. viszont tényleg érdekel a véleményed, az eredeti témáról :D)

2018. szept. 5. 03:08
 139/151 anonim ***** válasza:

#137 a Kérdező, szeret téged! :D

viccet félre téve, s neked mi a magyarázatod, gondolatmeneted rá, hogy a kettőt összeférhetővé tegyed?

nekem kapásból az Esszénus békeevangélium jutott az eszembe ahol elvileg van párhuzam a kettő között, s eddíg amennyit olvastam belőle van rá lehetőség.

én se zárom ki a kettőt amúgy, bár ez a kommentjeimben hol íg- hol úgy sikerült

2018. szept. 5. 03:26
 140/151 A kérdező kommentje:

Te vagy itt a legokosabb

2018. szept. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!