Létezik a Reinkarnáció. Mit szóltok ehhez?
"Eretlen egy latasmodod van. Irtad, 18 eves vagy, ha jol emlekszem.."
Nem csak ez a gond vele, előzményben elárulta magát. Van valami komplexusa, mentális problémája, ami miatt nem akar felnőni egyáltalán, szeretne örökké 13 éves maradni.
Szellemileg sikerült is, megoldotta. "Problem solved", ahogy a művelt angol mondaná, téma zárható.
És akkor mi van? Minden ember szeretne sokáig fiatal lenni. Ők is betegek?
Szerintem aki nem tudja elfogadni a valosagot, az beteg.
Fejben él ő...
Fogalmad sincs a valóságról
Igaz lehet..
Eleg keves szerzetesi tapasztalattal rendelkezem.
"És akkor mi van? Minden ember szeretne sokáig fiatal lenni. Ők is betegek?"
De ők nem irkálják be ide, hogy "reinkarnáció van és kész!!!" miközben toporzékolnak hozzá. Tudod, ahogy te szoktad.
Én hiszek a fogtündérbe
.
.
.
.
.
Leülök és faragok egyet. Megoldva😉
lassan 10 éve kérik el a személyim, rohadtul unalmassá válik az első 2-3 évben, de ha ez kitart még 20-30 évig elégedett lennék, (5-6 dohánybolba járok rendszerint) de a kv-ra is személyi?mellesleg ismerek olyan embert ki bőven meghaladta a 18-cat s mikor a nézetei az enyémmel összeütköztek (1.re kb ugyan annak tűnik), érvelésből alúl maradt, nem dicsek vésből mondom, mert tiszteltem és felnéztem rá.
szóval, igazából nincs nagy gáz.
csak légyszi kérdező mond már meg hogy az utóbbi 4 napbban mi vezetett téged a 18-cas, éretlen látásmódodat ílyen meggyőződésre?
mert én elöbb ismertem az keleti vallás követőit, mint a keresztény tanokat, 6 éves koromtól +a pogány vagy magyar ősvalláskutatók előadására vittek (2 kollos, ha valaki még emlékszik vagy járt ott), s ez a hagyományőrzés még 10 évig kitartott. S mégis mikor elkezdtem magam is kutatgatni végűl egy se győzött meg igazán,mert valami hiányzik, belőle, ez íígy nem tiszta...S igazából amiatt is váltam részben kereszténnyé, mert az oktatónk tisztink, röbb vallásból hozott pédákat, és ácsi nem volt egy se negatív rályuk nézve (buddhista, mohamedán)
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!