Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáción keresztúl való...

Reinkarnáción keresztúl való uti társ vagy karma?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy lányt. Akitől tanultam pár dolgot így randizás terén meg némi kapcsolat téren. Sokat tanultam és megtudtam mire vagyok képes. Nem tudom hogy ő tanult e tőle valamit vagy nem. (lelki fejlődés). De végül vége lett. Mert nem volt ideje meg nem érezte úgy hogy most kapcsolatra képes meg nem lenne ideje. Én ezt tiszteletben tartom. Na most. Én engem nagyon szarul érint hogy vége. Hogy nem lesz komolyabb. És reménykedeke hogy majd idő múlásával találkozok e még vele. Na most, létezik hogy a lelkek visszatérnek egymáshoz 1 életen belül? vagy ez csak egyszeri 1 életben és kész. Megtanultatok stb.Vagy pedig ez karma? Büntet valamiért amit tettem és így élem meg?

2017. jan. 31. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ritka példány az életben aki a szerelmi csalódást nem éli meg... 40 éves múltam, elég sok ismerősöm-barátom, van, de nem sok házasságról tudok, melyek még "gyerekkorban" köttettek első szerelemből... :) ők a ritka kivételek és szerencsések... (legalábbis az elmondásuk alapján boldog házasságban élnek most is :) ) - szóval a tapasztalatom az ennyi év távlatában, hogy az emberek legalább 90%-a (de inkább több) átesik szerelmi csalódáson... kétlem, hogy ez bármiféle karma lenne, ez abszolúte az emberi lét velejárója úgymond.
2017. jan. 31. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Ha lesz még dolgod vele, el sem tudod kerülni!

Sosem büntetés. Nem lehet így nevezni csodás lehetőségeket tanulásra.

2017. jan. 31. 23:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első. Én még fitala vagyok 20 éves. És kifejezetten a karma és a reinkarnáció kapcsolatára értettem ezt az egészet :)
2017. febr. 1. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ezt az érzést, ezt az állapotot akartad megtapasztalni, nem feltétlenül bűntetés, lehet sima tanulás, tapasztalatszerzés, megtapasztalás is. Szerintem ez nem karma, egyszerűen csak nincs egymással dolgotok. Legalábbis most tuti. Hát nem tudom, szerintem szokott lenni olyan, hogy újra összejönnek emberek azon az adott egy életen belül; meg van se veled-se nélküled kapcsolat is. Ja meg amúgy a párkapcsolataink által fejlődünk egyre jobb-és jobb, majd pedig tökéletes társsá, meg én úgy tudom, hogy a kövi kapcsolataink mindig egyre jobbak és jobbak lesznek, lehet, hogy majd mind a ketten találtok másvalakit , akivel szétmentek, de addigra már annyira felfejlődtök a másik párkapcsolatokban, hogy újra összekerültök, mert így lett kitalálva, hogy addigra másnak az oldalán megtanulsz még újabb ezt-azt. Amúgy lehet az is, hogy ennyi szerepe volt az életedben, hogy tanulj tőle pár dolgot, esetleg még annyi is hozzá pluszban, hogy ismerd meg az epekedés vagy ilyesmi érzését, mert ezt te magad akartad megtapasztalni.
2017. febr. 1. 00:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó. Sajnos amilyen naív vagyok meg álmodozó mindig a jóban reménykedem. Reménykedeme hogy univerzum jól dönt xd. vagy legalábbis van dolgunk egymással még.
2017. febr. 1. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A sorsunkat elvileg előre kitaláltuk ,és rábiztuk, ki-ki az őrangyalára, hogy tartassa be velünk, hogy azokat tapasztaljuk meg, amiért leszülettünk. Amúgy én nem tudom, ezt csak hallottam valahol.
2017. febr. 1. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!