Gyerekkorom óta van egy fura érzésem mintha valami nagyon fontos dolgot felejtettem volna el, minha valakire emlékeznem kellene de nem tudok. Lehet ez előző életemből marad meg? Hogyan tudnám kideríteni? Van valakinek ilyen téren tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kérlek a hülye kommentektől kíméljetek!2017. jan. 30. 00:42
2/7 anonim válasza:
tényleg kíváncsiak vagytok miért van ez az érzésetek? én tudom... nem véletlenül.. :) mert tényleg egy nagyon fontos dolgot felejtettetek el... olvassátok el a "Beszélgetések Istennel" című könyvet, mely 3 részből áll... mind a 3 része fent van a neten, nem kell könyvesboltba rohanni.. megtaláljátok benne a választ...
3/7 anonim válasza:
Te valami online jehova user vagy ? Mindjart belinkeli a konyvet ahonnan meg lehet venni =)).
4/7 anonim válasza:
:) még annyi fáradtságot sem vettél, hogy megnézd valóban fent van-e a neten, hogy ilyet írsz?:) - nem kell senkinek semmit elhinni... ők kérdeztek én meg segítséget adtam nekik... hogy élnek-e vele vagy sem, az ő döntésük... semmi köze, semmilyen valláshoz a könyvnek...
5/7 anonim válasza:
Barátom ha szerepel benne Isten akkor nagyon is koze van a vallashoz
6/7 anonim válasza:
nem valláshoz van köze, hanem hithez... az emberek nagy számban IStenben hisznek, van aki csak azt mondja valami van.. megnevezni nem tudja mert nem hisz IStenben, de valaminek kell lennie.. más vallások másban hisznek... minden vallásnak meg van a maga "Istene" az ateisták meg csak magukban hisznek és semmi másban... de nem fogok senkit meggyőzni arról hogy olvassa el, mindenki azt csinál amit akar... szabad akaratotok van :)
7/7 anonim válasza:
Ha azt is elfelejti az ember, mi az a fontos dolog, amit elfelejtett, nem is fontos, tehát feledhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!