Nem értem ez karma vagy csak balszerencse? Másnak miért megy olyan könnyne a megfelelő társ megtalálása nekem meg miért nem?
Figyelt kérdés
Nem érte miért van az, hogy csak olyan lányban találom meg már jó ideje azt, akivel talán el tudnék képzelni kapcsolatot, aki messze él tőlem, ilyen 200-300kilométerről van szó többbnyire. De én a környékről szeretnék barátnőt, mégis valahogy a hajdú-bihari csajokban folyton csak az ilyen jellemre defektes, nem szimpi lányokat sikerül kifognom. A legutóbbi csajnak például semmi humorérzéke nagyon komoly, nem is tudok vele mit kezdeni, még csak nem is érti a poénjaimat. Hiába tetszünke gymásnak külsőre, ha belül nem passzolunk. Az azelőtti csaj meg átvert, kiderült, hogy csak fogadásból találkozott velem, még smároltunk is, kiderült, hogy ő engem egy ronda embernek tart és nem is akar tőlem semmit. Még csak nem is volt fullos a csaj, tök szürek kisegér külsőre, rendes lánynak mutatta magát, már úgy éreztem megtaláltam a megfelelő lányt, erre így kellett benne csalódnom, nagyon megviselt és fájt, azóta még bizalmatlanabb lettem, de nem csak az az oka, hog ynem találok megfelelő lányt, valahogy a lányok sem igazán vevők az ismerkedésre, találkára erre felé, valószínűleg a nagy részénnek sok a hódolója és ezért lehet. De akik ilyen szzürke egerek, ők sem nyertek meg maguknak, általában jellemre van minden lányban valami, amitől nem érzem azt, amit már nagyon rég tapasztaltam meg, hogy szerelmes tudnék lenni újra egy lányba.2013. júl. 30. 00:08
1/4 anonim válasza:
Tehát tulajdonképpen ez egy filozófiai kérdés, hogy létezik-e sors vagy sem? Szerintem nem létezik.
Sokminden véletlenül történik ezt nevezhetjük szerencsének is, de arra kell törekedni, hogy amennyire csak lehet hassunk a dolgok alakulására.
Nincs karma sem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem pedig karma. Büntetés amiért naponta itt vinnyogsz. Hiszem, hogy azt kapjuk, amit adunk, érdemlünk.
3/4 anonim válasza:
Utolsó: jólelkű ember ugye soha nem lett még rákos; a gangszterek pedig mindig rosszul éltek?
4/4 anonim válasza:
én elmondtam a véleményemet, tartsd tiszteletben! én hiszek abban, hogy nem véletlenül történik az ami. Nem mindig azonnal látom értelmét, de valahogy mégis minden úgy alakult ahogy megérdemeltem (hol jót, hol rosszat). Hozzáteszem nem vagyok istenhívő vagy szektás, de a karmában hiszek.
És abban is hiszek, hogy a kérdező a sok itteni vinnyogást visszakapja a valós életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!