Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek működött már a karma...

Nektek működött már a karma törvénye?

Figyelt kérdés
Konkrét példák alapján? Nekem eddig nem volt rá bizonyítékom,sőt volt,hogy sokszor jót tettem,de nem kaptam jót cserebe.
2017. jan. 24. 09:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom,hogy minél jobb vagyok,tiszta szívvel vagyok az emberek felé annál roh**adékabb velem az élet. Nem baj még várom a csodát csak 22 vagyok de eddig nem sok jó törtent velem.
2017. jan. 24. 10:05
 2/20 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy fordítva működik a törvény?
2017. jan. 24. 10:14
 3/20 anonim ***** válasza:
Egyebet se tesz, folyamatosan működik. Bizonyíték rá az élet. Hadd ne meséljem el az életet!
2017. jan. 24. 10:15
 4/20 anonim ***** válasza:
attól függ mit értesz karma törvényén?
2017. jan. 24. 11:30
 5/20 anonim ***** válasza:
en eskuszom nektek hogy a rossz gonosz emberek csupa szerencsesek mindig mazlijuk van, a joindulatuak meg szerencsetlenek mindig megszivjak en igy latom. ugyhogy vagy nem letezik a karma, vagy megbolondult a karma, vagy csak siman egy kis ro-ad-ek ez a karma. egy biztos jobban jartok ha mindenkit eltapostok s gonoszak lesztek, ugyse lesz kovetkezmenye max helyrejon az eletetek.
2017. jan. 24. 11:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Így van, legyetek gonoszak, tapossatok el mindenkit, és fogjátok a nyuszira!
2017. jan. 24. 11:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki azért kedves, mert valamit vár cserébe, az az ember nem kedves...

A karma úgy működik, hogy azt kapod amit adsz, de nem feltétlenül azt , amit vársz(főleg elvársz).

Ne várj semmit cserébe és akkor minden amit kapsz kellemes csalódás lesz.

2017. jan. 24. 14:07
 8/20 anonim ***** válasza:
nem
2017. jan. 24. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:

Ígyvan az 5 -ös leírta hogyvan ez, nekem is ez a véleményem. Körülöttem is ez van családba is mindenhol.

Első voltam.

2017. jan. 24. 15:06
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 7. válaszadóhoz. Úgy "nem ér" jót tenni, hogy valamit vársz érte.

Én számtalanszor tapasztaltam meg az életemben, hogy valakinek segítettem csak úgy, minden elvárás nélkül. (Idegennek, tehát nem is számíthattam, hogy valahogy viszonozza.) Aztán pár nappal később pontosan ugyanazt a segítséget kaptam meg egy másik idegentől!

2017. jan. 24. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!