Sokan kíváncsiak arra, hogy kik voltak előző megtestesülésükben - oké, de azt lehet tudni, milyen lesz a következő megtestesülésünk?
Ha lehet tudni, akkor érvényes az eleve elrendeltetettség.
Halálod pillanatáig gyűjtögeted a karmikus jó- és rossz pontokat, tehát kérdésednek nincs alapja.
Amikor álmodban lezuhansz, megfulladsz, megölnek, elgázolnak, darabokra tèpnek mi törtènik?
Felèbredsz.
Több nézet szerint nincs jelen és jövő, csak a most van. Tehát ilyen értelemben a lelked "következő, jövőbeli" megtestesüléseit is láthatod.
Csak minek? Valószínűleg meg sem értenéd, ha bele lehetne látni.
Szerintem sem lineáris az idő, sőt... de ebbe most nem akarok belemenni (és abba sem, hogy mi van a téren, időn túl).
Azért így fogalmaztam meg a kérdést, mert gondoltam, hogy így értelmezhető a mai nyelvben, észjárással.
Köszi a válaszokat!
Ja és lehet, hogy nem érteném, de érezném - és az érzés az sokat elárulhat arról, hogy pl. boldog lennék/vagyok vagy totál nem.
Ilyesmi érdekelne.
4. Mit szeretnél ezzel mondani azt látom ,hogy van benne valami ?!
Felébredek ,ha meghalok ,én lezuhanni szoktam és ott felkelek egyszerre a' valóságban is ,azt felébredek .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!