Nektek működött már a karma törvénye?
Kedves kérdező!
Ha azt érted karma törvényen, hogy, ha jót cselekszel, akkor jót kapsz, akkor ez nem érvényes. Ha ez így lenne, mindenki jót cselekedne.
A karma összetett. Azzal kezdődik, hogy mindenki valamilyen tanulással születik az életbe. Hogy megtanuld a leckéd a világ "segíteni" fog.
Ha az a leckéd, hogy ne segíts másoknak kéretlenül akkor minden kéretlen segítség után jól átvernek. Ha az a tanulni valód, hogy megtapasztald a rajongás és a feltétel nélküli szeretet közti különbséget akkor lehet, hogy gazdag családba születsz de elveszítesz mindent, hogy csak azok maradjanak melletted akik szeretnek.
Ha az a tanulni valód, hogy tiszteletben kell tartani más akaratát, akkor lehet, közeli családtagod kell végignézned ahogy tönkreteszi magát.
Röviden, az élet szívás. Persze, már nem fog zavarni, ha megtanultad a leckéd. Sőt, lehet a környezeted is megváltozik, és nem kell átélned azt amit már egyszer megtanultál.
Persze az egyik lecke követi a másikat.
Egyébként lehet pont azzal hálálta meg(nem tudatosan) a fickó akit említettél, hogy segítettél rajta, hogy megmutatta a barátnőd gyengeségeit. Ennek is van előnye.
Én látom a karmát dolgozni a saját és más emberek életeiben, ha ellentmondásba ütközik, akkor elgondolkodom, hogy mi az én tanulnivalóm a szituációban, mi az amit nem vettem számításba, vagy lehet, hogy van valamilyen szabály amit még nem ismerek.
Nem utolsó sorban előző életekből is hozunk karmát, ami tovább színesíti az életet.
15.-os "Egyébként lehet pont azzal hálálta meg(nem tudatosan) a fickó akit említettél, hogy segítettél rajta, hogy megmutatta a barátnőd gyengeségeit. Ennek is van előnye."
Nem kértem ebbol a fajta hálából,enélkül is meglennék!
Ezek a "lecke teóriák" csak a fejedben léteznek szerintem ilyen nincs!
Most mindjárt jön a szöveg hogy azért vagy ott ahol vagy stb.
Nem hiszek ezek semmúféle bizonyítékot sem jelentenek,amit írtál itt bármit rá lehet fogni bármire. Hogy azért mert hoztad a karmát a másik életedből ezért volt, ha nincs akkor nem az a karmád.
Ez egy humbug. NEM bozonyiték.
Rendes bizonyítékot nem tudsz mondani konkrét példaval!
Írok példát is konkrétan.
Ez van a karma törvényéből leírva:
"Ebből viszont nagyon érdekes és sokak számára igencsak sok kétkedést okozó, csodálatos és egyszerű törvény következik: ha gazdag akarsz lenni, cselekedj úgy, mint a gazdagok, és gazdagság fog körbe venni. Azaz adakozz, költsd a pénzed, és meglátod a világból te is sokasodni fogsz majd. A karma törvénye szerint, amit a világba vetsz, azt kapod onnan vissza. Adj, és neked is adatik, végy el és tőled is elvétetik. Valójában egy nagyon egyszerű természeti törvény ez."
Namár most, Ismerek olyat,aki költekezett,mint ha gazdag lenne,de csak még csóróbb lett.
Ismerek olyat,aki elvett és nem vétetett el Töle, gazdag lett!
Viszont találni mind a kettőre ellenpéldát!
Magyarul, semmiféle törvényszerűség nincs ebben.
Hacsaknem az ellenkezője,amit leírtam ezek sűrűbben fordulnak elő,tehát pontosan a karma ellentétjei.
Lehet hogy létezik Anti- karma törvénye
Most komolyan huszadrangú netes ezooldalakból akarod megérteni a karmát? Mégis miből gondolod, hogy ők egyáltalán tudnak bármit is?
Hamuba sült humbug az egész, amit összehordanak, fogalmuk sincs semmiről.
Az ami vagy, és amilyen vagy,
már jutalom és büntetés is egyben azért ami vagy, és amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!