Előző élet emlék, vagy sima álom?
Én egyetlen álmomra emlékszem, hiszen nagyon sokáig visszatérő volt.Nem is tudom hány évesen álmodtam egy sárga színű zastaváról, ami elüt engem, és én mint kisgyerek, átrepülök egy kerítésen.. Majd mikor szüleim kinézték már az első autójukat és mentek volna érte, én megkérdeztem, hogy ugye az a sárga autónk lesz?
Sokáig féltem a közelébe menni. Aztán egyre halványabban. Pár éve álmodtam még ezt,de csak a töredékét..
Furcsa dolog, de tudja ezt be mindenki úgy, hogy a halál nem a vég, hanem a kezdet. Ez egy körforgás!
Feleségem álmodta: Olaszországban volt a felesége egy maffia főnöknek. Összejött sajnos a főnök egyik emberével, amit a fönők megtudott. Mikor megtudta kergetni kezdte a házban egy villával és azt hangoztatta azzal szúrja ki a szemét. Ekkor berohant a nő a fürdőszobába és bezárta az ajtót és a mosdónál állt meg. Az ajtót készült betörni a főnök mikor a nő belenézet a tükörbe. Ekkor látta meg akkori magát a feleségem. Leírása szerint tipikus olasz nő volt. Hosszú barna göndör haja volt és nagyon szép volt. Az már nem derült ki, hogy a főnök kiszúrta e a szemét vagy sem.
Viszont eléggé ki volt borulva az élmények után a kedvesem és a neten elkezdte megkeresni azt a házat amit látott álmában. (nem találta meg, viszont mutatott valami nagyon hasonlót hozzá). Érdekességek: feleségem most is egy szép nő, és gimnáziumban kéttannyelvűbe járt ahol olasz volt az alap nyelv. Ha veszekszik velem, egy tipikus olasz pi**a jön elő belőle:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!