Előző élet emlék, vagy sima álom?
A lány nem úgy nézett ki, de ő volt, valahogyan tudtam. Csak párszor futottunk össze, azóta nem láttam, nem tudom, hogy hol él.
"pl. tudod, anyu, amikor nem te voltál az anyukám... vagy Emlékszel, amikor abban a másik házban laktunk"
Ezeket a mondatokat szinte szó szerint ezeket hallottam pár éve a kisfiamtól. -Amikor még a másik apukám és anyukám voltál, amikor a másik házban laktunk. Tudod abban a másik házban történt ahol ezelőtt laktunk.
A gyerekek születése előtt költöztünk ide.
Basszus...
Beleborzongok...
Nekem is volt ilyen.
Kiskoromban féltem ha egy repülő elment a házunk felett (akkoriban több volt, szunyogírtás stb. sportrepülő), az asztal alá bőjtam és féltem, hogy bombázni fog. És gyakram álmodtam, hogy haború van. De honnan szedtem ezt?
Szerintem kicsi gyerekkel nem nézetnek háborús filmet...
Pont a hétvégén a barátommal is beszéltünk erről és ő is azon a véleményen van, mint én, hogy az egyik világháborúban halhattam meg.
Láttátok a Tegnap gyermekei című filmet?
Az is a reinkarnációról szól.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:56
Neked is lehet, hogy emlékeid vannak. Én most már kezdem elhinni, hogy ezek tényleg emlékek.
"Láttátok a Tegnap gyermekei című filmet?
Az is a reinkarnációról szól."
Nem láttam, de lehet, hogy idelye lesz beszerezni.
Nagyon jó film, az Rtl klub már pár éve 2x is leadta.
Azóta hiszek a reinkarnációban.
Megszerzem.
Egyébként olyan dolgokra is emlékszem gyerekkoromból, ahol nem voltam ott., mert kórházban voltam. Meg volt olyan is egy bicós esésemnél, hogy láttam magam feküdni az úton. Következő emlékem, hogy nézem a kezeimet, hogy azok az enyémek-e. Majd csodálkozom, hogy van kezem, testem, hogy élek. Az éntudatom, ki vagyok, hol lakok hol vagyok, csak később tért vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!