Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző élet emlék, vagy sima álom?

Előző élet emlék, vagy sima álom?

Figyelt kérdés
Nos pici óvodás voltam amikor egy éjszaka azt álmodtam, hogy menekülök egy hegyen fölfelé valaki elől. Akácerdő volt, botladoztam is rendesen. Majd végül az üldözőm utolért és egy kést szúrt a hátamba. Éreztem a rémületet a fájdalmat és, hogy nem kapok levegőt majd elsötétült a világ és fölébredtem. Erre az álmomra még mindig nagyon tisztán emlékszem, pedig harmincöt éve, hogy álmodtam. Akkor még évekig betudtam egy ijesztő álomnak. Aztán pár év múlva egy fiatal huszonéves lány jött a szomszédba látogatóba én pedig lemerevedtem a döbbenettől, ugyanis felismertem benne az üldözőmet. Azóta is van olyan érzésem, hogy ez valóban megtörtént velem és csak újraéltem az előző életem végét.
2010. máj. 4. 18:36
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Ovisan álmodtam. Kisiskolás voltam amikor a mamája odaköltözött mellénk, a lány jött őt látogatni. Én elhűltem, mert bizony nem gondolkodtam az álmomon. A felismerés olyan volt, mintha villámcsapás ért volna.
2010. máj. 4. 19:45
 12/42 A kérdező kommentje:

A lány nem úgy nézett ki, de ő volt, valahogyan tudtam. Csak párszor futottunk össze, azóta nem láttam, nem tudom, hogy hol él.

"pl. tudod, anyu, amikor nem te voltál az anyukám... vagy Emlékszel, amikor abban a másik házban laktunk"

Ezeket a mondatokat szinte szó szerint ezeket hallottam pár éve a kisfiamtól. -Amikor még a másik apukám és anyukám voltál, amikor a másik házban laktunk. Tudod abban a másik házban történt ahol ezelőtt laktunk.

A gyerekek születése előtt költöztünk ide.

2010. máj. 4. 19:50
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Basszus...

Beleborzongok...

Nekem is volt ilyen.

Kiskoromban féltem ha egy repülő elment a házunk felett (akkoriban több volt, szunyogírtás stb. sportrepülő), az asztal alá bőjtam és féltem, hogy bombázni fog. És gyakram álmodtam, hogy haború van. De honnan szedtem ezt?

Szerintem kicsi gyerekkel nem nézetnek háborús filmet...

Pont a hétvégén a barátommal is beszéltünk erről és ő is azon a véleményen van, mint én, hogy az egyik világháborúban halhattam meg.

2010. máj. 4. 19:56
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Láttátok a Tegnap gyermekei című filmet?

Az is a reinkarnációról szól.

2010. máj. 4. 19:58
 15/42 A kérdező kommentje:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:56

Neked is lehet, hogy emlékeid vannak. Én most már kezdem elhinni, hogy ezek tényleg emlékek.

"Láttátok a Tegnap gyermekei című filmet?

Az is a reinkarnációról szól."

Nem láttam, de lehet, hogy idelye lesz beszerezni.

2010. máj. 4. 20:07
 16/42 anonim ***** válasza:

Nagyon jó film, az Rtl klub már pár éve 2x is leadta.

Azóta hiszek a reinkarnációban.

2010. máj. 4. 20:11
 17/42 A kérdező kommentje:

Megszerzem.

Egyébként olyan dolgokra is emlékszem gyerekkoromból, ahol nem voltam ott., mert kórházban voltam. Meg volt olyan is egy bicós esésemnél, hogy láttam magam feküdni az úton. Következő emlékem, hogy nézem a kezeimet, hogy azok az enyémek-e. Majd csodálkozom, hogy van kezem, testem, hogy élek. Az éntudatom, ki vagyok, hol lakok hol vagyok, csak később tért vissza.

2010. máj. 4. 20:52
 18/42 anonim ***** válasza:
2010. máj. 4. 21:15
 19/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elolvastam. Tényleg van reinkarnáció
2010. máj. 4. 21:37
 20/42 anonim ***** válasza:
jézusom. ez a repülős-effektus még nekem is ismerős. kiskoromban nagyon féltem a repülőktől... sőt most is... pl nyaralunk valahol és a víz fölött (mondjuk Balaton) megy el vmi reklámozó repülő vagy dobál le labdákat vagy nem tudom... na és akkor én totál ki vagyok idegileg... vagy olyan érzésem van hogy "na ez most rám fog zuhanni" vagy ha a házunk fölött megy el egy repülő és már távolról hallom a zaját akkor meg ilyen abszurd gondolatok jönnek rám hogy "mi van ha lebombáz?" ...
2010. máj. 5. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!