Előző élet emlék, vagy sima álom?
16:58
Aki ért hozzá az tudja. Akit érdekel az utána jár és tudni fogja. A maradék meg úgysem fog érdeklődni. Könnyen rájöhetsz, csak olvass utána a klinikai halálos sztoriknak. Majd az ott olvasottakat vesd össze az én történetemmel. ( nem, nem halál a jó megoldása az álmomnak)
Elolvastam az összes választ, érdekesek.
Jó pár éve nekem is volt 2 álmom de akkor nem foglalkoztam velük és nem emlékszem rájuk pedig akkor elég jól emlékeztem . Nagyjából annyi egyszer eltalált egy nyílvessző és iszonyatosan fájt arra is ébredtem fel hogy fáj, valami hegyen voltam azt hiszem naplemente féleség volt. Hasonló volt másik ott is valahol rohantam senki földje féleségen ott viszont valami puska pisztoly golyó talált el és akkor is fájdalomra ébredtem.
Ezek szerint talán előző életeimben állandóan katona lehettem. Furcsa álmom volt még sok régen meg manapság is, de az inkább szellemekhez kapcsolódik és nem előző élethez.
16:58 <-nem tudtam rájönni, h miről szólt az álmod :S
beavatnál lécci !!megöl a kíváncsiság :)
Lehet kicsit későn írok,de nekem is van egykét ilyen sztorim
szóval nálam egy gyerek van,aki nagyon nem szimpatikus nekem az első perctől kezdve.Pedig sokan szeretik,jófejnek tartják,nagy presztizs...stb
de én az első perctől kezdve amióta ismerem elfog a gyűlölet,sokszor szívóztam már vele,persze visszais adta,de ha rá gondolok,mindíg eszembe jut,hogy ezt valahonnan már ismertem előző életembe is,és egyszer megis álmodtam,hogy középkori ruhaviselet,egy faluban vagyunk,ő pedig épp nekem jött,és úgy szedték le rólam.Amikor felébredtem folyt rólam a víz,izzadtam.Azóta is utáljuk egymást..
17 F
Szerintem minden ember megálmodja egyszer az előző életét és a halálát,csak van aki nem emlékszik,vagy csak rémálomnak fogja fel és ezzel valami hihetetlenül értékes dolgot dob el magától.Pár éve nekem is volt egy nagyon intenzív ,fizikailag is átélt álmom.Egy katona voltam, cseh vagy lengyel lehettem,szőkésbarna,magas és jóképű és beképzelt(ezt tudtam magamról.)Az I.világháború korában éltem.Hazautaztam,a háború a vége felé tartott és valamitől rettegtem,valamit nem csináltam meg.Egy lepukkant faluban mentem, és ott ült egy férfi.Tudtam hogy ő felettem áll ,ő a főnök és tudtam róla hogy komoly és kegyetlen ember.Előttem végzet ki egy duci férfit majd odahívatott engem.Vállba veregetett,annyit kérdezett hogy teljesítettem-e ...én megmondtam hogy nem.Próbáltam neki benyalni de mind hiába volt.Előre mentem kb.10 métert négykézlábra ereszkedtem és fejbelőtt.Még éltem pár másodpercig mozdulni se tudtam és egy levél villant fel amin az állt "Öld meg Briskolov-ot!"De nem tettem és ezért kivégeztek.Izzadva,megrémülve és rettenetes fejfájással riadtam fel.
Mindig is feküdt a nyelvemnek a szláv beszéd.A fejem bal oldala gyakran nyilazva fáj.Amikor a háború előidézőiről esik szó,mély és sértett fájdalmat érzek,hogy kívánhat valaki háborút?Hány családapa,testvér ,férj és nagy szerelem pusztult el.Eddigi életem sorrán nme volt részem senki halálába,de úgy érzem ,hogy magam után húzom valaki halálát,akit a háború ölt meg és baromira hiányik.És néha magam se tudom miért,meg hogyan ,de sírni volna kedvem mert elveszítettem és ilyenkor, majd megszakadok ,úgy fáj,pedig nem is tudom kit síratok.Van jó oldala is...például a fejbe lövés "kíméletesebb halál" .Sokkal lényegebb,hogy az álom után sokkal jobb emberé váltam,hirtelen önzetlenebb ,megértőbb lettem és bosszúálló természetem is eltűnt,mostmár abba hiszek hogy mindenki azt kapja amit megérdemel és a sors nagyobb pofont tud neki adni mint én.
sziasztok! tudom hogy későn írok de remélem látjátok majd :)
5 éves koromban azt álmodtam hogy elvesztem. Mentem az utcán és anyukámat kerestem. Kiskoromban mindig attól rettegtem hogy elveszek. Mikor egy nagyobb helyen elcsatangoltam a szüleim mellől ( bevásárlóközpont) ha pár méterre is voltak tőlem már sírtam.
Mostanában ... visszatérő álmaim vannak. Tisztába vagyok azzal álmomban hogy álmodok. Fekszek és le vagyok bénulva nem mozog semilyen végtagom. Ez sokszor visszatért de mindig felébredtem talán az ijedtségtől. Ma tovább álmodtam.. anyu és apu veszekedését hallottam de mozdulni nem tudtam. Tudni kell hogy a szüleim sokat veszekedtek régen.. sőt mostanában is.
Utolsó:Az álmod első része egyáltalán nem biztos, hogy kapcsolatban áll valami reinkarnációs emlékkel.Inkább a gyermekek természetes félelme van benne.Sok gyerek fél attól, hogy elvész, vagy elveszti szüleit.A szülöktől való elválás félelme van csupán ebben az álomban.
A másik fele az álomnak, mikor nem tudtál megmozdulni, az pedig egy olyan tapasztalat, amit alvásparalízisnek neveznek.Kellemetlen, ijesztő lehet, de nincs köze reinkarnációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!