Előző élet emlék, vagy sima álom?
Klikkelj a 21:15-ös linkre.
2010. máj. 5. 18:30
Én vagyok 05-04 19:05
Még az is érdekes ezekben az álmaimban, hogy máskor mindig kintről látom magam, mintha filmet néznék, csak ilyenkor nézek magamból kifelé, mint most.
2010. máj. 7. 09:08
23/42 A kérdező kommentje:
ezek elképesztő dolgok... Nekem olyan volt kb 5 éves koromban, hogy beugrott egy kép, hogy valami sivatagban autózok, majd egyszer csak éles fájdalom a mellkasomban, megfogtam és csupa vér volt, mert lelőttek... nagyon megijedtem :S
2010. máj. 17. 19:07
25/42 A kérdező kommentje:
Ezek az álmok azért elképesztőek,mert sem én,sem ti nem láthattatok még ilyesmit, hiszen egy néhány éves gyerek még semmit sem tud a gyilkosságról.
Hát épp ez az...
05-04 19:56 voltam
2010. máj. 17. 19:49
na és honnan kéne tudnunk, milyen érzés meghalni? ez is egy érdekes része...
2010. máj. 17. 19:51
28/42 A kérdező kommentje:
Meg ahogyan előttem már írták ez az álom olyan volt, hogy tudtam én vagyok. Máskor kívülről zajlanak az események, inkább néző vagyok, s nem annyira átélt az esemény mint akkor. Rémálmaim voltak már, de amikor fölébredtem mindig megkönnyebbültem, tudtam, csak egy álom volt. Ennél viszont nem.
29/42 anonim válasza:
Szerintem ezek közül a legdurvább az én ilyen "élményem" lesz. Én is ugyanígy voltam vele mint ti, 4 éves lehettem, és azt álmodtam hogy mindent piros fény borít, mindenki sikítozik meg ordibál, pánik van, és tömeg, engem meg bedobnak egy üres cellába, ahol még vakítóbb a piros fény, sírok apukámnak (aki ott máshogy nézett ki mint ebben az életemben, és ami még nagyon furcsa, hogy tisztán emlékszem a kocsijára, olyan kocsija volt, amit kb. most 2 éve vett meg, tehát akkor fogalmam sem lehetett róla hogy ilyen kocsink lesz) szóval sírtam, könyörögtem neki, hogy szabadítson ki ( ő volt a börtönőr) és ahelyett hogy segített volna lelőtt. A fájdalomra nem emlékszem, mert aztán összemosódtak a képek, és felébredtem. Szóval engem álmomban a saját apám ölt meg. (Persze ne gondoljatok rosszra, a való életben imádom az apukámat és ő is engem :) )de azért szerintem ez eléggé durva
2010. máj. 17. 20:31
2 érdekes álmomról tudnék mesélni.
1. Egy házat álmodtam meg belülről, elég régi volt tele pókhálóval. Körbejártam, át néztem minden szegletét. 2 hete a jártam ott és pontosan ugyanúgy nézett ki. Gyakorlatilag körbe se kellet volna járnom, de mégis megtettem pedig nem lepett meg a helyszín egyátalán. Akár csak az álmomban, mintha otthon járnék. Ezt úgy 8 éve álmodtam. A másik amikor egy furcsa helyen voltam, ahol mindenki engem figyelt. Nem emberek voltak, hanem lelkek. A kinézetüket nem nagyon lehet leírni. A lényeg az, hogy választanom kellet valamit, majd amikor választottam hirtelen elkezdtem zuhanni, sötétet éreztem és hideget.
Ma már tudom mi volt ez az álom.
2010. máj. 18. 16:58
Kapcsolódó kérdések: