Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző élet emlék, vagy sima álom?

Előző élet emlék, vagy sima álom?

Figyelt kérdés
Nos pici óvodás voltam amikor egy éjszaka azt álmodtam, hogy menekülök egy hegyen fölfelé valaki elől. Akácerdő volt, botladoztam is rendesen. Majd végül az üldözőm utolért és egy kést szúrt a hátamba. Éreztem a rémületet a fájdalmat és, hogy nem kapok levegőt majd elsötétült a világ és fölébredtem. Erre az álmomra még mindig nagyon tisztán emlékszem, pedig harmincöt éve, hogy álmodtam. Akkor még évekig betudtam egy ijesztő álomnak. Aztán pár év múlva egy fiatal huszonéves lány jött a szomszédba látogatóba én pedig lemerevedtem a döbbenettől, ugyanis felismertem benne az üldözőmet. Azóta is van olyan érzésem, hogy ez valóban megtörtént velem és csak újraéltem az előző életem végét.
2010. máj. 4. 18:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Klikkelj a 21:15-ös linkre.
2010. máj. 5. 18:30
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok 05-04 19:05

Még az is érdekes ezekben az álmaimban, hogy máskor mindig kintről látom magam, mintha filmet néznék, csak ilyenkor nézek magamból kifelé, mint most.

2010. máj. 7. 09:08
 23/42 A kérdező kommentje:
Ez nálam is így volt.
2010. máj. 17. 13:30
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
ezek elképesztő dolgok... Nekem olyan volt kb 5 éves koromban, hogy beugrott egy kép, hogy valami sivatagban autózok, majd egyszer csak éles fájdalom a mellkasomban, megfogtam és csupa vér volt, mert lelőttek... nagyon megijedtem :S
2010. máj. 17. 19:07
 25/42 A kérdező kommentje:
Ezek az álmok azért elképesztőek,mert sem én,sem ti nem láthattatok még ilyesmit, hiszen egy néhány éves gyerek még semmit sem tud a gyilkosságról.
2010. máj. 17. 19:42
 26/42 anonim ***** válasza:

Hát épp ez az...

05-04 19:56 voltam

2010. máj. 17. 19:49
 27/42 anonim ***** válasza:
na és honnan kéne tudnunk, milyen érzés meghalni? ez is egy érdekes része...
2010. máj. 17. 19:51
 28/42 A kérdező kommentje:
Meg ahogyan előttem már írták ez az álom olyan volt, hogy tudtam én vagyok. Máskor kívülről zajlanak az események, inkább néző vagyok, s nem annyira átélt az esemény mint akkor. Rémálmaim voltak már, de amikor fölébredtem mindig megkönnyebbültem, tudtam, csak egy álom volt. Ennél viszont nem.
2010. máj. 17. 20:12
 29/42 anonim válasza:
100%
Szerintem ezek közül a legdurvább az én ilyen "élményem" lesz. Én is ugyanígy voltam vele mint ti, 4 éves lehettem, és azt álmodtam hogy mindent piros fény borít, mindenki sikítozik meg ordibál, pánik van, és tömeg, engem meg bedobnak egy üres cellába, ahol még vakítóbb a piros fény, sírok apukámnak (aki ott máshogy nézett ki mint ebben az életemben, és ami még nagyon furcsa, hogy tisztán emlékszem a kocsijára, olyan kocsija volt, amit kb. most 2 éve vett meg, tehát akkor fogalmam sem lehetett róla hogy ilyen kocsink lesz) szóval sírtam, könyörögtem neki, hogy szabadítson ki ( ő volt a börtönőr) és ahelyett hogy segített volna lelőtt. A fájdalomra nem emlékszem, mert aztán összemosódtak a képek, és felébredtem. Szóval engem álmomban a saját apám ölt meg. (Persze ne gondoljatok rosszra, a való életben imádom az apukámat és ő is engem :) )de azért szerintem ez eléggé durva
2010. máj. 17. 20:31
 30/42 anonim ***** válasza:
71%

2 érdekes álmomról tudnék mesélni.

1. Egy házat álmodtam meg belülről, elég régi volt tele pókhálóval. Körbejártam, át néztem minden szegletét. 2 hete a jártam ott és pontosan ugyanúgy nézett ki. Gyakorlatilag körbe se kellet volna járnom, de mégis megtettem pedig nem lepett meg a helyszín egyátalán. Akár csak az álmomban, mintha otthon járnék. Ezt úgy 8 éve álmodtam. A másik amikor egy furcsa helyen voltam, ahol mindenki engem figyelt. Nem emberek voltak, hanem lelkek. A kinézetüket nem nagyon lehet leírni. A lényeg az, hogy választanom kellet valamit, majd amikor választottam hirtelen elkezdtem zuhanni, sötétet éreztem és hideget.

Ma már tudom mi volt ez az álom.

2010. máj. 18. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!