Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző élet emlék, vagy sima álom?

Előző élet emlék, vagy sima álom?

Figyelt kérdés
Nos pici óvodás voltam amikor egy éjszaka azt álmodtam, hogy menekülök egy hegyen fölfelé valaki elől. Akácerdő volt, botladoztam is rendesen. Majd végül az üldözőm utolért és egy kést szúrt a hátamba. Éreztem a rémületet a fájdalmat és, hogy nem kapok levegőt majd elsötétült a világ és fölébredtem. Erre az álmomra még mindig nagyon tisztán emlékszem, pedig harmincöt éve, hogy álmodtam. Akkor még évekig betudtam egy ijesztő álomnak. Aztán pár év múlva egy fiatal huszonéves lány jött a szomszédba látogatóba én pedig lemerevedtem a döbbenettől, ugyanis felismertem benne az üldözőmet. Azóta is van olyan érzésem, hogy ez valóban megtörtént velem és csak újraéltem az előző életem végét.
2010. máj. 4. 18:36
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
89%
nagyon is így van!Nekem is volt egy ilyen..mexikóban éltem,és dagadt férfi voltam(most nő vagyok)ültem a tengerparton a bárpultnál,kértem egy tequilát..lehúztam,és balra néztem..ott ült egy dagadt bajusszos ember,talpig mexikói népviseletben,sombréró kalap,meg minden,és rámvigyorgott,arany foga volt,majd odafordultam a pulthoz,kérni még egy italt,és oldalról szúró fájdalom,én sem kaptam levegőt,leestem a székről,és elsötétült minden..minden percre emlékszem,pontos részletekre,és iszonyatos volt..száz százalék,hogy ezt valamikor átéltem..
2010. máj. 4. 18:44
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

most kirázott a hideg :S

mmint attól, h ugyanaz a csaj volt...:S

szerintem vigyázz vele. bocsi de ennyit tok ajánlani :)

2010. máj. 4. 18:47
 3/42 A kérdező kommentje:
Már régen elköltöztünk onnan. Ám nagyon barátkozni akart velem. Kicsi voltam, de nem kértem belőle.
2010. máj. 4. 18:57
 4/42 anonim ***** válasza:
Nekem visszatérő álmaim vannak egy házról meg egy helyről, amit még életemben nem láttam, de álmomban tudom, hogy otthon vagyok.
2010. máj. 4. 19:05
 5/42 A kérdező kommentje:

Ez is érdekes. Hát még, ha egyszer elmennél a ház mellett és rájönnél, hogy az az a ház.

Egyébként gyerekként volt olyan érzésem is, hogy kígyó voltam valamikor és madártojásokon éltem. Emlékszem a tojásevésre is. :) Ám az is lehet, hogy nem voltam komplett gyerek. Sőt, testen kívüli élményem is volt.

2010. máj. 4. 19:11
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Két dologra tippelek:

Vagy egy előző élet beli emlék,vagy jósló álom,tehát a jövőt mutatta.

A lány pedig vagy azért került közeledbe a valóságban,hogy előző élet beli bűnét alkalma legyen jóvátenni...vagy azért ,hogy ártson ,ahogyan az álom erre már figyelmeztetett.Bárhogy is van,egy kis óvatosság sosem árt.Azt is tudni kell,hogy az álmok,néha túlozak,főleg,mikor jelképeken keresztül akarnak utalni valamire.Tehát ,lehet,hogy az a lány előző életedben nem bántott téged fizikailag és a jövőben sem fog ily módon bántani,de mégis,előző vagy jelenlegi életedben olysmit tett/tesz ellened lelkileg,ami számodra felér egy késszúrással.

Bizonyos elméletek szerint akik előző életükben rokonok,barátok,ismerősök voltak,vagy épp ellenségek,azok következő életükben is nagy eséllyel találkozni fognak.

2010. máj. 4. 19:15
 7/42 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem a jövő,mert nem szeretném még egyszer átélni.
2010. máj. 4. 19:28
 8/42 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:44

Akkor nem csak én vagyok így. Baromi tiszta az egész kép.

2010. máj. 4. 19:29
 9/42 anonim ***** válasza:
Pár év múlva költözött oda ezt írtad, szóval amikor ovis voltál akkor v most? lehet h csak láttad előtte futóra és ő villant be az álmodba
2010. máj. 4. 19:34
 10/42 anonim válasza:

A gyerekek 3-4 éves korukig emlékeznek az előző életekre (ha az ember figyel rájuk, el is kaphat néha olyan szövegeket, amelyek erre utalnak - pl. tudod, anyu, amikor nem te voltál az anyukám... vagy Emlékszel, amikor abban a másik házban laktunk...). S ha egy előző életedben lezáratlan ügyed volt (inkább lelkileg értem, olyan "ügy", ami a karmád fejlődéséhez elengedhetetlen), akkor valószínű, hogy újra találkozol az illetővel. Szerintem nem érdemes aggódni, inkább figyelj oda rá, hogy mut tudsz tanulni ettől a lánytól, vagy hogyan tudod lelkileg hasznosítani az ismeretséget.

Egyébként a lány ugyanúgy néz ki most, mint az álmodban??

2010. máj. 4. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!