Előző élet emlék, vagy sima álom?
most kirázott a hideg :S
mmint attól, h ugyanaz a csaj volt...:S
szerintem vigyázz vele. bocsi de ennyit tok ajánlani :)
Ez is érdekes. Hát még, ha egyszer elmennél a ház mellett és rájönnél, hogy az az a ház.
Egyébként gyerekként volt olyan érzésem is, hogy kígyó voltam valamikor és madártojásokon éltem. Emlékszem a tojásevésre is. :) Ám az is lehet, hogy nem voltam komplett gyerek. Sőt, testen kívüli élményem is volt.
Két dologra tippelek:
Vagy egy előző élet beli emlék,vagy jósló álom,tehát a jövőt mutatta.
A lány pedig vagy azért került közeledbe a valóságban,hogy előző élet beli bűnét alkalma legyen jóvátenni...vagy azért ,hogy ártson ,ahogyan az álom erre már figyelmeztetett.Bárhogy is van,egy kis óvatosság sosem árt.Azt is tudni kell,hogy az álmok,néha túlozak,főleg,mikor jelképeken keresztül akarnak utalni valamire.Tehát ,lehet,hogy az a lány előző életedben nem bántott téged fizikailag és a jövőben sem fog ily módon bántani,de mégis,előző vagy jelenlegi életedben olysmit tett/tesz ellened lelkileg,ami számodra felér egy késszúrással.
Bizonyos elméletek szerint akik előző életükben rokonok,barátok,ismerősök voltak,vagy épp ellenségek,azok következő életükben is nagy eséllyel találkozni fognak.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:44
Akkor nem csak én vagyok így. Baromi tiszta az egész kép.
A gyerekek 3-4 éves korukig emlékeznek az előző életekre (ha az ember figyel rájuk, el is kaphat néha olyan szövegeket, amelyek erre utalnak - pl. tudod, anyu, amikor nem te voltál az anyukám... vagy Emlékszel, amikor abban a másik házban laktunk...). S ha egy előző életedben lezáratlan ügyed volt (inkább lelkileg értem, olyan "ügy", ami a karmád fejlődéséhez elengedhetetlen), akkor valószínű, hogy újra találkozol az illetővel. Szerintem nem érdemes aggódni, inkább figyelj oda rá, hogy mut tudsz tanulni ettől a lánytól, vagy hogyan tudod lelkileg hasznosítani az ismeretséget.
Egyébként a lány ugyanúgy néz ki most, mint az álmodban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!