Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi dolgom lehet a mostani...

Mi dolgom lehet a mostani életemben azzal, aki egy előző élünkben megölt engem?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik hisznek az ilyesmiben.

Az illető a szerelmem volt. Titokban a szeretőm volt, mindenki más azt hitte, csak jó barátok vagyunk. Aztán egyszer spiccesen kb. egy tucat ember előtt bevallottam, felvállaltam a dolgot, ami miatt kiközösítettek minket, elvesztettük a rangunkat, és a méltóságunkat. Ő pedig ahelyett, hogy megszökött volna velem, vagy tudom is én milyen lehetőségünk volt még, leszúrt engem, majd magával is végzett. Vagy igazából nem tudom, hogy ő mennyivel élt túl engem, mert csak annyit láttam még haldokolva, hogy a tőrével megvágja az arcát (azokat a hegeket most is viseli, állítólag gyermekkori baleset), majd felvágta az ereit.

Gyermekként volt egy látomásom róla (a mostani arcáról). Majd később visszatérő álmok az előző életünkről. Nemrég ismertem rá valakiben. Arra, hogy megölt, csak nemrég jöttem rá az elmémben egy gát miatt, talán eddig nem voltam még rá kész, hogy tudjam. De annyi utalást kaptam rá, hogy szinte biztos, hogy valamiféle dolgom van még vele. A történtek tükrében mi lehet ez? Kölcsönös megbocsátás? Ha nincs ez a sok jel róla, azt sem tudom ki az, miért haragudtam volna rá? Vagy ez ilyen felsőbb, spirituális dolog? Most sem haragszom, csak nem értem. Azt sem tudom ő tud-e rólam és az előző életéről. Hogy hisz-e egyáltalán ilyesmiben. Vagy csak a beteljesületlen szerelem vár ennyi éven (évszázadokon?) és életen át beteljesülésre? Nemrég házasodott meg, én boldognak látom. Bár vonzódok hozzá most is, ez tény, van benne valami. Miféle dolgunk lehet egymással? Miért ez a sok utalás, jel, ami egyre mind felé mutat? Főleg, hogy enélkül a tudat nélkül azt tekintve kik vagyunk, talán soha nem kellene, hogy közünk legyen egymáshoz. Két külön világ vagyunk felszínesen nézve. Csak hogy mélyebbre ástam, csak így derült ki mennyire értem, milyen tisztán és mélyen érzem őt.

2016. máj. 9. 02:06
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

Fáradtan és betegen, valami egészen különös dologra döbbentem rá. Kezd hidegen hagyni a karma. Önző vagyok. Ennyi.

Ilyen vagyok. Feladom.

A retkes r-hadt sz_rházitól, akivel halomra gyikloltuk egymást, egy dolgot akarok: hogy (ősi szokás szerint ;) ) utolsó perceimben tartson a karjaiban :,,O

2016. szept. 12. 14:35
 52/53 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. Őrült de aranyos.

Emberek! (Kérdező, bocsáss meg! Csak szeretném, hogy árnyaltabb véleményeket is kapj, a te érdekedben (és az övében)

Így is biztatjátok még, hogy találkozzon vele? Olvassátok végig.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. szept. 13. 19:34
 53/53 anonim ***** válasza:

52: Azért remélem később leesett nektek,hogy a 2 kérdező nem ugyanaz a személy és a másik fatális hülyét csinált ott mindenkiből :D Viszont a humora zseniális..Részvétem... :) Sem korban sem stílusban vagy szóhasználatban nem azonosak ez átjön azért...

Az itteni kis kérdezőtől érdeklődnék,hogyan alakult azóta a sztorija,mert valóban megindító...Lehetett érzékelni hol merültél el a múltbeli énedben...Ha erre jársz,benézel akár 1 privátban szívesen olvasnék róla..

2021. ápr. 4. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!