Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi dolgom lehet a mostani...

Mi dolgom lehet a mostani életemben azzal, aki egy előző élünkben megölt engem?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik hisznek az ilyesmiben.

Az illető a szerelmem volt. Titokban a szeretőm volt, mindenki más azt hitte, csak jó barátok vagyunk. Aztán egyszer spiccesen kb. egy tucat ember előtt bevallottam, felvállaltam a dolgot, ami miatt kiközösítettek minket, elvesztettük a rangunkat, és a méltóságunkat. Ő pedig ahelyett, hogy megszökött volna velem, vagy tudom is én milyen lehetőségünk volt még, leszúrt engem, majd magával is végzett. Vagy igazából nem tudom, hogy ő mennyivel élt túl engem, mert csak annyit láttam még haldokolva, hogy a tőrével megvágja az arcát (azokat a hegeket most is viseli, állítólag gyermekkori baleset), majd felvágta az ereit.

Gyermekként volt egy látomásom róla (a mostani arcáról). Majd később visszatérő álmok az előző életünkről. Nemrég ismertem rá valakiben. Arra, hogy megölt, csak nemrég jöttem rá az elmémben egy gát miatt, talán eddig nem voltam még rá kész, hogy tudjam. De annyi utalást kaptam rá, hogy szinte biztos, hogy valamiféle dolgom van még vele. A történtek tükrében mi lehet ez? Kölcsönös megbocsátás? Ha nincs ez a sok jel róla, azt sem tudom ki az, miért haragudtam volna rá? Vagy ez ilyen felsőbb, spirituális dolog? Most sem haragszom, csak nem értem. Azt sem tudom ő tud-e rólam és az előző életéről. Hogy hisz-e egyáltalán ilyesmiben. Vagy csak a beteljesületlen szerelem vár ennyi éven (évszázadokon?) és életen át beteljesülésre? Nemrég házasodott meg, én boldognak látom. Bár vonzódok hozzá most is, ez tény, van benne valami. Miféle dolgunk lehet egymással? Miért ez a sok utalás, jel, ami egyre mind felé mutat? Főleg, hogy enélkül a tudat nélkül azt tekintve kik vagyunk, talán soha nem kellene, hogy közünk legyen egymáshoz. Két külön világ vagyunk felszínesen nézve. Csak hogy mélyebbre ástam, csak így derült ki mennyire értem, milyen tisztán és mélyen érzem őt.

2016. máj. 9. 02:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Ezen jókat nyerítettem,de aranyos vagy :D Ennyire azért nem kellett volna belemenni,csak volt egy hülye elméletem és láttam hogy csak nemrég kezdtek felszakadni az emlékek,az előző rovatban pedig még nagyon friss volt.Ezen a rezes szagún azért akadtam fent,mert köztudottan a illuminati családok ismertetőjegye.nem tudom mit tudsz,vagy olvastál az elit családokról,de ők meghatározott vérvonalúak.Hybridek.

idézem:

"Illuminati: fényeskedők,a megvilágítottak,vagy "kékvérűek",ami nem véletlen elnevezés.Ha egy hétköznapi, nem a kékvérűek rendjébe tartozó ember vére oxidálódik, az sötétbarna, rozsdavörös

színű lesz, mert vas alapú. Vannak viszont olyan emberek, akiknek vére az oxidáció

következtében kékes-zöldes színűvé válik. A vér, ami élteti őket, réz alapú."

Tehát ezért lett volna jó tudni kicsoda(hogy néz ki),mert ha egy felhígult távoli leszármazott is olyan szigorú neveltetést kaphatott (ők a tökéletesek) ami részben megmagyarázná azt a cserbenhagyásos gázolást amivel most meg kellene békélned. :D

Simon Parkes is beszél a családok szadizmusáról,ő is beleszületett...Fogalmam sincs miért lovagolok a témán 2 napja,egyedül a te bejegyzéseden akadt meg a szemem egyébként,valszeg eltévedtem már megint,de ha mégsem és igazam van,akkor nagyon de nagyon belefogsz tenyerelni a legközepébe!!! :D

2016. jún. 8. 20:34
 32/53 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, az a helyzet, mint írtam, miután leszúrt, már eleve vérszag kezdett terjengeni, mégis megéreztem elkülöníthetően az ő vére szagát, aminek az enyémnél rezesebb szaga volt. Feltételezem, hiszen frissen visszaemlékezve ezt írtam le, hogy rezes szaga volt. Nemes is volt szerintem valamilyen szinten, azt nem tudom milyen rangunk volt. Lehetséges, hogy a családjától félt. Nem tudom. Talán...
2016. jún. 8. 20:52
 33/53 A kérdező kommentje:

Ez tudom, hogy hihetetlenül és őrülten fog hangzani... Legalább is szerintem elég őrült sztori. Kezd egyre inkább kibontakozni a dolog. Az álmaimban két élet emlékei keverednek. Ezt hamarabb észre kellett volna vennem, de mindkettőben férfiak voltunk, nyugat-európai nemesek és nem tudom mennyi, de kevesebb, mint két évszázad telt el a kettő között. Hasonlóan is néztünk ki. Az egyikben, mint írtam, ő ölt meg engem. A másikban én okoztam a halálát azzal, hogy kivételeztem vele... és később én sem értem szép véget.

Próbáltam rájönni mi lehet az az ősi, mély vonzódás köztünk... És rájöttem, felderengett, hogy sok életben találkoztunk mi már. Egy ősrégi sztori a miénk, melynek a kezdetére már talán csak maga a teremtő emlékszik. És nem, nem minden életünkben, de sokban találkoztunk már, és legtöbbször nagyon közeli barátok vagy szeretők voltunk, szóval mindig mély érzelmek voltak köztünk, rengetegszer se veled - se nélküled viszony volt, de előfordult olyan is, hogy simán nagy volt a szenvedély, perzselő, és mindig rossz véget ért. Nem is tudom hány életen át imádhattuk egymást, és soha nem lehetett teljes a boldogságunk. Egy kissé taszítjuk is egymást, néha kerüljük, de végül valahogy mégis mindig egymásra akadunk a legkülönfélébb helyeken és módokon, teljesen "véletlenül". Látszólag. Ja és párszor ki is nyírtuk már egymást. Olykor közvetve is.

Nem hangzik túl biztatóan. Az sem kizárt, hogy ikerlelkek vagyunk, de ha igen, ha nem, valami folyton egymáshoz terel minket, hogy aztán nagyon hasonló forgatókönyvek játszódjanak le. Mi magunk változunk, fejlődünk (nem mindig csak előre), az életünk is más és más, de a kettőnk kapcsolata rendre hasonlóan alakul.

A vágy(nem tudom hogy nevezhetném... erő? végzet? bár tudnám!) és a kíváncsiság húz felé, de elkezdtem tartani tőle. Eddig nem éreztem ezt, csak mióta a kádban ülve felvillant az arca felettem, ahogy megfojt. Csak odaképzeltem, mintha bejönne, leülne, mit mondanék neki, aztán hirtelen felvillant a kép, ami már nem a képzeletem játéka volt, hanem egy emlék. Hirtelen lepergett előttem sok-sok halálunk jelenete, nem tudtam sírva fakadok-e mindjárt, vagy rosszul leszek, de végül csak elhűlve ültem jó sokáig, időérzékemet vesztve, míg a víz is el(ki)hűlt, és kiázott mindenem. Nem tudom már felkeressem-e. Ez nem puszta félelem, egyszerűen csak nem akarok belevágni semmibe, amíg nem értem meg mi ez az egész, míg nem találok megoldást. Másrészt meg nélküle hogyan... Egyrészt megnehezítené, másrészt könnyíthetné a dolgom... Csak érzem. Elterelné a figyelmem, de nélküle olyan mint... nem tudom... vezetni, kormány nélkül. Elég vacak hasonlat, de most ez jutott.

Ha úgy döntök nem keresem meg, és ha rámtalál is meglépek előle, és leéljük a mostani életünket egymás nélkül, oké, nem öljük meg egymást, egy halálra ítélt viszonyba se kezdünk, de azt kockáztatnám, hogy mindez a tudás elveszik, és vele a megoldás lehetősége fényévekre úszik el.. Nem akarok csapdába sétálni és folytatni az ördögi kört, de nincs rá garancia, hogy ha most elengedem\eltaszítom\elbújok előle az a későbbiekben is megoldás.

Szívesen kérnék ilyesmiben tapasztalt és jártas embertől tanácsot, de valamiért kételkedek benne, hogy találnék. Minden esetre minden ötlet érdekel.

2016. jún. 23. 22:54
 34/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez fontos lehet-e de mikor heterók voltunk (ffi-nő felállásban) sem volt még soha közös gyermekünk.
2016. jún. 23. 23:18
 35/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan ez a hirtelen sok információ, de ő mindig is telhetetlen és szenvedélyes volt. Én pedig mindig meg tudtam neki adni azt a fajta szerelmet, amire szügsége volt. Persze ezt az imádatot ő is mindig viszonozta. Valahogy... így lelt mindig rám, ezen keresztül. Csak én tudtam hosszabb távon is csillapítani az éhségét. És... Ő az enyémet. Ez nagyon is kölcsönös. Ő magabiztosabb volt mindig is, az élet más területein, de belül őt is mindig marta a szeretet éhség. És sokszor voltunk magányosak. Nehéz megérteni miért, hiszen mindig is volt egy bizonyos pozitív kisugárzása, de bizonyára sokakat visszarettent egy kapcsolatban, ha a másik nem csak hogy elárasztja bókokkal és kedveskedéssel és szenvedéllyel, de mikor viszonzásra kerül sor egy feneketlen kúttal, vagy talán feketelyukkal találja szembe magát... Hát mi ilyenek volnánk. A bibi, hogy mindig akadt valami amiért csak titkos viszony lehetett köztünk. Igazából engem soha nem rettentett vissza semmi, ő viszont soha nem volt hajlandó lépni ezügyben. Talán azért emlékszem arra a bizonyos időszakra, mert akkor történt először, hogy én márpedig felvállaltam mit is akarok... Ez egy fordulat volt. Őt pedig lesokkoltam vele, és innen tudjátok. Haldoklás közben tulajdonképpen csalódtam benne. És azóta valahogy mindig ide lyukadunk ki. Én azóta is egyre próbálkozok, de ő életről-életre sosem lesz bátrabb, nem tud túllépni rajta mennyire számít neki mások véleménye. Most jól fel is húztam magam, pedig most nem is tudja, hogy ha kettőnkről van szó, akkor mekkora egy gyáva s.zar! Amúgy bizonyos szitukban én is az vagyok, de sose akkor ha róla, rólunk van szó. Sose akkor ha szerelemről van szó. Milyen ironikus...
2016. jún. 24. 00:19
 36/53 A kérdező kommentje:
Tudom, ez a gyk de hallott már itt valaki hasonlóról?
2016. jún. 24. 19:29
 37/53 anonim ***** válasza:
0%
Te most viccelsz!? :D Nem veszed észre, hogy beteg vagy úgy beszélgettek itt ezekről a dolgokról mintha én azt mondanám, hogy leugrok a közértbe tejért. Fogadd meg a tanácsomat és menj ORVOSHOZ! :(
2016. jún. 25. 22:23
 38/53 A kérdező kommentje:

Látott már pszichodoki köszi, de asszem ezt ma már elmondtam egyszer. Ha nem te voltál az, akire gondolok, akkor csak annyit, hogy a dokik szerint oké vagyok.

Most komolyan, te amúgy mit keresel itt? És miért nem tudod elfogadni, ha valaki másban hisz, mint te? Nem szivárvány színű füstöt fújó lila sárkányokat látok kék csíkos pizsiben, és a hangok se mondják, hogy tegyelek el láb alól. Neked ez miért fáj? Másfél évtizede láttam eszméletlen állapotban egy létező ember arcát, akit még csak véletlenül sem ismertem (és ekkor még csak nem is hittem azt, hogy ez a valaki tényleg van és hajszálra így néz ki kb. 1000km-rel odébb). Ez beteg? Ez csoda!

Ha pedig nincs előző élet, akkor csak álmodtam valami hülyeséget, és ennyi... De én elhiszem, mert megtehetem és mert minden okom megvan rá. Empata is vagyok, ez sem hókusz-pókusz vagy káromkodás, a sajátomként tudom megélni mások érzelmeit blabla olvass utána, akit ismerek, közel áll hozzám, azzal sokszorosan vagyok így, márpedig vele iígy vagyok, holott tulajdonképpen (most) nem ismerjük egymást.

Vagy próbálj meg hasznos választ adni, vagy menj a fogyi kategóriába a csodaszerekről lebeszélni az embereket, ez való neked és még valami jót is tehetsz.

Itt pusztán azzal érvelhetsz, hogy te másképp gondolod, ha pedig másképp gondolod mit keresel itt, he?

2016. jún. 26. 01:08
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
ha ő most egy sikeres, ráadásul HÁZAS ember, az sok mindent elárul... pl te most éppen arra is igazolást keresel magadnak, hogy harmadik lehess, vagyis rámozdulj valaki más férjére, aminek ugyanúgy van karmai hatása...lehet le leszek pontozva, de azért erre is gondolj, tönkre is teheted az életét akár, mindezt a nagy visszaemlékezésedre hivatkozva, ami azért elég önző dolognak tűnik.
2016. jún. 26. 18:20
 40/53 anonim válasza:
20%
szerintem mindenki álljon le innen a ganjárol xD
2016. jún. 26. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!