Ki voltam előző életemben?
Olvastam a jéghegyenek népe könyvsorozatot, és abban volt az egyik részben, hogy az egyik karaktert egy orvos meditáltatta, és megtudta nézni, hogy ki volt az előző életeiben. Engem azóta érdekel ez a módszer és szeretném tudni, hogy én ki voltam.
Budapesten, vagy akár Magyaroszágon vannak-e olyan emberek/orvosok akik ismernek ilyen módszereket?
Akár 2-3 ilyen is érdekelne, hiszen nem lehet tudni mennyire igaz amit mondanak, ha viszont mind a 3-nál ugyanaz lesz akkor elképzelhető...
Ha valaki sokat jógázik és meditál, akár csecsemő korából, akár előző életéből emlékképeket kaphat vissza. A Jógaklubok ebben biztos segíthetnek. Mikor kicsi voltam, anyukámmal sokat meditáltam, általában 20-30 percet, de egy nap feltűnt, hogy egyre csak telik az idő, és Anya nem szól, hogy vége. Lassan kinyitottam a szemem; Anya teljes átszellemültségben volt, és mint utóbb kiderült egy anyaméhben lévő érzését, képét élte újból át.
Én e kérdéssel általános iskolában szembesültem először; természetismeret óra volt, és a tankönyvünkben egy kép egy gyönyörű japán vidékről, magasan ívelő hegyekkel és smaragdzöld mohával tarkított óriás fákkal. Valami hirtelen érzés fogott el, mintha fájna és mégis vonzana oda valami...és ez az érdeklődés visszaköszönt egészen a történelemben, a mangás képregényeken át, a nyelv és kultúrája iránti hihetetlen csodálatomig. Biztos vagyok benne, hogy ha nem is mostani életemben, de Sorsomban fontos szerepet játszott az az ország.
Asztrológusok sokat foglalkoznak ezzel; mikor először voltam ott, megmondták, hogy körülbelül hányszor éltem eddig, és hogy előzőleg nőként vagy férfiként. Karmikus kapcsolatomat is feltárták szüleimmel kapcsolatosan, olyanokat tudtak megmondani amely a színtisztán épülő logika nem lett volna képes.
Regressziós hipnotizőrt kereshetsz fel például, vagy szelídebb formában "regressziós meditációt" végző személyeket. Utóbbiak csak alfa-állapotba vezetnek át, gyakorlatilag mintha egyedül meditálnál, a hipnotizőrök viszont elvileg terapeuta szakemberek, és valódi hipnózist végeznek az alanyokon.
Szerintem nem túlságosan érdekes a dolog; nekem is vannak furcsa vonzódásaim, emlékképeim és álmaim több különböző helyszínről is, többé-kevésbé kézzelfoghatóak, de nem hiszem, hogy sokat tudnál meg egy ilyen ülésből. Valószínűleg egy jelentéktelen életúttal szembesülnél.
Akkor érdemes résztvenni egy ilyen terápián, ha valamilyen súlyos, feldolgozatlan traumád van, ami nem valószínű, hogy gyermekkorból származik.
"...olyanokat tudtak megmondani amely a színtisztán épülő logika nem lett volna képes."
Miért, mit vártál tőlük? Logikán alapuló tudományos magyarázatot?
Ez nagy baj lenne az emeleten.
Köszönöm a válaszokat, próbálkozok akkor.:)
Igaz, fantasy könyv volt amit olvastam, mondjuk ez a része nem tűnt nagyon hihetetlennek, de akkor ez sem olyan könnyű a valóságban :)
Nem lesz olyan egyszerű.:)
Fontos, hogy megtanulj meditálni.
Első sorban azt kellene megtanulnod, hogy ki tudd kapcsolni az agyad.
Ne gondolkozz a problémáidon, ne gondolkozz semmin!
Ez volna az első "cél".
Ha ezt sokáig folytatod, akkor egyre mélyebbre mehetsz a meditálás után.
És abban a "mélyült" állapotban megtudhatsz bármit, nem csak az előző életedet de még az az előttiket is.
Hajrá, sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!