Én egy hörcsög voltam előző életemben?
Figyelt kérdés
Gyakran amikor eszek, az ételt a metszőfogaimmal rágcsálom, a két kezemmel tömködve a számba. Néha pedig a pofazacskómba gyűjtök az ételből. Ez nekem soha nem tűnt fel, az élettársam hívta fel a figyelmemet rá, hogy úgy eszek, mint egy hörcsög. Akkor én egy hörcsög reinkarnációja vagyok?2015. jan. 14. 18:55
2/14 anonim válasza:
Tuti biztos.
Vegyél gyorsan magadnak egy kis ketrecet. :)
3/14 anonim válasza:
Te vagy az Gülüke?! :O Hát élsz?!
4/14 anonim válasza:
De az is lehet, hogy mókus voltál.
6/14 Legoman válasza:
Nem biztos, hogy feltétlenül az voltál. De soha sem mondom biztosra, hogy nem. :D
Szóval van esély rá, de nem biztos. :)
7/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül.Lehettél éppen pocok is, földikutya, vagy éppen ürge.Sőt, leírásod alapján még most is az vagy.
8/14 anonim válasza:
Te egy hörcsög voltál előző életedben.
9/14 anonim válasza:
Szóval te vagy aaaz...!!! Oh, Rágcsi, de hiányoztál fiatal gyermekkoromból, mely balesetem során sajnos megfojtottalak a szeretetemmel... :'( Végre megtaláltalak eme reinkarnálódott felhasználóban! Azok a régi szép idők, mikor tenyeremből etettelek, ahogy morzsoltad a zsenge répát, istenem...
Gyere Rágcsi, legyünk ismét barátok, folytassuk ott, ahol abbamaradt szoros kapcsolatunk!
10/14 Nikolett0317 válasza:
Nem tudom hiszek-e ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!