Mit tehettem előző életemben?
Kis gyerekkorom óta úgy érzem, hogy sose lesz normális életem. Mintha valami karmikus tartozást kellene lerónom ebbe az életembe.
Alighogy sikerül valami, azonnal elveszítem. Mégsem mondnaám magam szerencsétlennek, egyszerűen csak valami furcsa.
Hogyan deríthetném ki, hogy mi ez a karmikus tartozás és hogy mi volt előző életemben?
Ne az előző életeddel foglalkozz, hanem a mostanival. Mindent meg lehet oldani. Ezt sose feledd. Ha pedig mindenképpen az újjászületéses dologhoz ragaszkodsz, akkor gondolj arra inkább, hogy azért születtél meg ismét mert van egy feladatod, amit legutóbb nem sikerült teljesítened. Felfogás kérdése.
Üdv.: Az Időtlen
ha már megszülettél, akkor magadra vettél egy csomó karmát, amit a sors eléd rak mindig, bizonyos élethelyzetek formájában.
ekkor választasz hogy mit fogsz az adott helyzetben csinálni, így vagy kiegyenlíted a karmát, vagy ha rosszul döntesz, akkor újabb karmikus terheket veszed magadra, amit szépen viszel tovább a következő életedre!
valószínű gyermekkori trauma van a dolgok hátterében.
el kell kezdeni feltárni a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!