Szerintek mi lehettem elöző életemben?
lehet hogy sok negativ választ fogok kapni de elsősorban a normális válaszokra vagyok kiváncsi! eléggé Suicid hajlamú vagyok (nem figyelem felkeltésből!!! ) és meg is állapitották hogy Bordenline személyiség zavarom van,szenvedek ettől rendesen,sok kisérleten vagyok túl de egyik sem sikerült...pedig volt egy két komolyabb...mi lehettem elözö életemben vagyis inkább úgy tenném fel a kérdést hogy mi utal arra hogy mi voltam elöző életemben hogy most ilyen elcseszett vagyok? valami olyat elkövetten ami miatt most kell "adóznom"
válaszotokat előre is köszönöm :) 20/L
Lehetséges hogy valami rosszat tettél,
amíg,nem deríted ki nem tudod meg ki/mi voltál.
Hát mi körül forog az agyad és a vágyaid?Talán itt van a kutya elásva.
(csak tipp)
Ebből szerintem nem lehet levezetni.
Meggyőződésem szerint a jelenlegi állapotod, személyiséged mostani feladataiddal vannak összhangban. Nem gondolom, hogy az ilyesmi karmikus, bár ki tudja.
"én tudom miért lettem ilyen...akaratlanul is de a nénikém és az anyukám rontotta el...csak sokkal egyszerűbb lenne tudni hogy mit követtem ez elöző élete(i)mben hogy ezt érdemlem..."
Szuper! Valóban, az ember az emberré levést az embertől tanulja. És ha tudod, mi a baj, az jó- hiába gondolod, hogy egyszerűbb lenne az okot az előző életekben keresni - jó úton vagy, hogy javítsd az életutadat. A megoldáshoz vezető legnehezebb lépcsőn felülemelkedtél, ráláttál a hibákra, miket ellened követtek el (nem érdemelted ki ezt, de ez a 7,2 milliárd emberből mindenkire érvényes: hibákkal nevelik).
A következő nagyon-nagyon nehéz lépés: megbocsátani. Igen, ez nem kihagyható, különben egy db puffogásban, méltatlankodásban, vádaskodásban merülnek ki energiáid.
És, ha letisztulsz ezektől: látni is fogod, merre tovább.
(6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!