Miért ÉRZEM azt, hogy előző életemben ázsiai voltam? Miért van ez?
Kb 3-4 éves lehettem...(vagyis ez azaz idő amire emlékszek, több mint valószínű, hogy ezelőtt is tudtam)
Kicsit bonyolult leírnom ezt.
Tehát 3-4 évesen tudtam azt, hogy van egy olyan 'világ' , ahol fekete hajú, 'pici szemű' emberek élnek. Mondhatni láttam magam előtt egy képet.
Azaz több képet.
Bevillanásokat...
Ázsiai emberekről, hosszú fekete hajú, szép , hosszú ruhába (mint később rájöttem kimonoba) öltözött nőkről, komoly arckifejezésű férfiakról, virágokról, kertekről, ablakokról, ajtókról stb.
Olyan homályos mindez, olyan elmagyarázhatatlan.
TV-nk akkoriba még nem volt, a szüleim sosem
beszéltek ilyesmiről. Ők sem tudják, hogyan, mikor alakult ki bennem ez az 'ázsia fanatikusság'. Mert hogy az vagyok, nagyon komoly szinten meghatározta/meghatározza a személyiségemet ez az egész. Mintha a szívem egy kis darabkája emlékezne..tényleg nem tudom..nem tudom csak ÉRZEM. Pici korom óta... Amikor legelőször (kb 5-6 évesen) volt TV-nk, és az m1-en láttam egy műsort Ázsiáról,talán Japánról, a természeti adottságokról.. Olyan volt mintha már többször láttam volna azt a műsort, szinte 'rá ismertem' , hogy hoppá ez az a 'hely' amit én ismerek.
Lehetséges, hogy előző életemben ott éltem? Nektek mi a véleményetek? Nehéz lenne elhinnem, hogy semmi közöm Ázsiához, annyira de annyira 'bennem él' az a megmagyarázhatatlan valami, annyira közel áll a szívemhez. Természetesen imádom az ázsiai ennivalót, rajongok a kultúrájukért, szeretek rajzolgatni róluk, ez az egy dolog tud megnyugtatni, szeretem a zenéjüket, szeretem összehasonlítgatni a kultúrájukat, miben tér el pl Japán vagy Kína, vagy Korea, vagy Thaif. Meg stb. De szerintem ez természetes dolog nálam :) De miért érzem, hogy oda tartozom? Miért tudtam már pici korom óta, hogy létezik? Miért villantak be képek? Miért járja át az egész lényemet, szellemiségemet? 16l
Hello!
Nincs előző élete senkinek.
Nem lehet harry potterkedni sajnos ezt el kéne fogadni.
HakapesziM-nek:
Emberként igen, és az állatok, növények.
Lehet, hogy előző életedben levelibéka voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!