Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatom meg, hogy mi...

Hogyan tudhatom meg, hogy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
Persze ha van egyáltalán előző élet.

2015. ápr. 26. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Általában regressziós hipnózis segít a régi emlékek felidézésében.

Hasra ütésre itt egy cikk, de rengeteg található ezzel kapcsolatban.

" [link]

2015. ápr. 26. 15:38
 2/10 gublug ***** válasza:
37%

A regressziós hipnózissal vigyázni kell, mert ha amatőrhöz kerülsz - amit persze nem tudni előtte - akkor bajod eshet.

A reg.h.-nál van egy védettebb módszer a ** Reinkarnációs technika. Ezt tudom ajánlani.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. ápr. 26. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Jaj,mennyire tudatlanok vagytok felmész facebookra ki töltesz egy alkalmazást és megtudod mi voltál előző életedben.Én egy bagoly voltam,másodszorra meg egy oroszlán de az tuti a bagoly előtti életem volt.
2015. ápr. 26. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Te sehogy! - következik ez abból, hogy kérdésed feltevése előtt lusta voltál az ugyanilyenekre adott válaszokat elolvasni!
2015. ápr. 26. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy ha kisgyerek korodban nem emlékeztetett rá senki se.
2015. ápr. 26. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Jó hipnotizőr, ennyi.

Aztán van, akinek mákja van, mint pl. nekem, mert én emlékszem rá. Csak úgy spontán előjött, nem a legkellemesebb részletei, úgyhogy annyira nem vagyok érte oda, de mindegy, ez van. Azt jobb, ha tudatosítod, mielőtt belemész, hogy nem mindig akkora buli a dolog, pl. bántalmazott gyereknek lenni, aki belehal a sérüléseibe, ez eléggé oda tud csapni, ahol a legjobban fáj. Nem egyszerű vele megküzdenem, és ha magától nem jött volna elő, biztos, hogy nem keresném. Egyébként sincs sok jelentősége.

2015. ápr. 28. 13:30
 7/10 gublug ***** válasza:
52%

3-as: XD

4-es: Respect.

2015. ápr. 29. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
[link] XD
2015. máj. 9. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
vagy itt van ez: [link]
2015. máj. 9. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:

A **s jó válasz, persze aki az egészet kineveti lepontozza a választ.

Általában nem szórakozásra, hanem lelki (és sokszor testi) problémák gyógyítására használják ők.

Én részt vettem ilyenen. Nem tudom megmondani, hogy előző élet volt-e amit láttam, akár még lehet is. De a lélekbe beletúr, felhoz dolgokat, tükröt tart. Az biztos. Még kéne mennem, biztos jó volna, de előtte a kérdést, amire választ szeretnék, meg kellene fogalmaznom.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. máj. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!