Hogy tudhatom meg mi volt előző életemben?
Anyukám szerint ő előző életében egy orosz balerina volt. Nagyon sokat álmodik arról, hogy balerina, és folyton "diétázik", nehéz gyakorlatokat csinál és szerinte ezek az álmok sokkal életszerűbbek, mint a többi.
Amikor kicsi voltam, állítólag egyszer hirtelen elkezdtem csak így bámulni, és vmi sötét lakótelepről kezdtem beszélni, leszakadt hintával, hideg, szél... Anya rákérdezett, h mi ez, de mintha semmi nem történt volna játszottam tovább. (kb 3-4 éves voltam) És a kistestvérem kiskorában többször elmondott egy történetet, amiben ő ott áll egy téren más emberekkel, ahol van egy szobor és katonák állnak körülötte. Elméletileg sose tudta rendesen elmondani, és amikor anyukám kérdezte h mi történik, akkor mondta, h közelednek fegyverrel, de ott elakad.
Nem mondom, h ez biztos és én se tudom, mit gondoljak, de ez lehet egy előző életünkből egy emlék.
Gondolj bele, lehet vannak neked is ilyen álmaid!
Idióta kérdésre idióta válasz jár, de ha te hiszel a reinkarnációban, sőt, meg vagy győződve, hogy ennek gyümölcse vagy, akkor számodra idióta válasz egyáltalán nem is létezhet!
Amúgy, igazad is lehet, ha előző életedben esetleg nagyon szőke voltál, keresztényként - feltámadás után - sincs jobb esélyed...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!