Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy tudhatom meg mi volt...

Hogy tudhatom meg mi volt előző életemben?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy nem kérek idióta válaszokat,csak olyat ami a kérdésre válaszol...köszönöm! Továbbá a kérdés mindent magában foglal. Hogy tudhatnám meg hogy mi történt velem előző életemben? Lehetőleg nem olyan módszer kéne hogy menjek el valakihez (nem tudom hogy hívják az ilyen embert) aki hipnotizál. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 22. 22:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megtudhatod, akár ezer évvel előttit is, de ez esetben menned kell valakihez. Vannak hiteles és nem hiteles folyamatok, észnél kell lenni. Egyébként nem arra valók ezek a lehetőségek, hogy mint egy nyári tengerparti utazásnál élvezkedjünk, hanem különböző problémáink, blokkjaink feltérképezésében, feloldásában hatékony segítséget adjon. Sok sikert, és kitartást.

2011. márc. 23. 13:28
 12/27 tetris ***** válasza:
74%

Szerintem önszuggesztióval is el tudsz jutni olyan tudatállapotba, hogy a régebbi életek megjelenjenek. Lazulás, relaxálás, figyelemösszpontosítás a kérdésre, és máris kijön, hogy ki, vagy mi voltál.

Én búbos vöcsök voltam.

2011. márc. 23. 15:12
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat amik értelmesek voltak! :)

Amik meg nem? Hát csak annyit tudok mondani rá hogy akit nem érdeke ez az egész az ne jöjjön ebbe a témába...tudjátok,ész! (kéne legyen...)

2011. márc. 23. 16:21
 14/27 Tom Benko ***** válasza:
59%
Engem például érdekel, miért vesznek emberek, néha értelmes emberek is ilyen sült baromságokat komolyan.
2011. márc. 24. 22:13
 15/27 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök neki,akkor menj olyan témába!

Ezt annyira nem tudom felfogni h miért ír valaki olyan témába amit magasról sz.r le...

2011. márc. 26. 23:02
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
Pedig nagyon egyszerű: allergiás az emberi butaságra! S ennek ez az egyetlen, legalább tünetenyhítő - de sajnos csak! - gyógymódja:).
2011. márc. 27. 08:08
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
Liba biztos nem voltál, az most vagy...
2011. márc. 27. 08:15
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Menj el egy tisztánlátóhoz . Ő elvisz téged egy "utazásra" . Ez amolyan látomás . Meglátod az előző életed fontos pillanatait , a szüleidet és a halálod időpontját .
2011. márc. 27. 10:45
 19/27 Tom Benko ***** válasza:
0%
Nem leszarom. Irritál az emberi ostobaság.
2011. márc. 27. 21:57
 20/27 A kérdező kommentje:

Akit irritál ne jöjjön ide,ennyire egyszerű.Am meg lehordhattok mindennek,különösebben nem tud érdekelni. ;)

Köszönöm a rendes választ! :)

2011. márc. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!