Hogy tudhatom meg mi volt előző életemben?
Szia!
Megtudhatod, akár ezer évvel előttit is, de ez esetben menned kell valakihez. Vannak hiteles és nem hiteles folyamatok, észnél kell lenni. Egyébként nem arra valók ezek a lehetőségek, hogy mint egy nyári tengerparti utazásnál élvezkedjünk, hanem különböző problémáink, blokkjaink feltérképezésében, feloldásában hatékony segítséget adjon. Sok sikert, és kitartást.
Szerintem önszuggesztióval is el tudsz jutni olyan tudatállapotba, hogy a régebbi életek megjelenjenek. Lazulás, relaxálás, figyelemösszpontosítás a kérdésre, és máris kijön, hogy ki, vagy mi voltál.
Én búbos vöcsök voltam.
Köszönöm szépen a válaszokat amik értelmesek voltak! :)
Amik meg nem? Hát csak annyit tudok mondani rá hogy akit nem érdeke ez az egész az ne jöjjön ebbe a témába...tudjátok,ész! (kéne legyen...)
Nagyon örülök neki,akkor menj olyan témába!
Ezt annyira nem tudom felfogni h miért ír valaki olyan témába amit magasról sz.r le...
Akit irritál ne jöjjön ide,ennyire egyszerű.Am meg lehordhattok mindennek,különösebben nem tud érdekelni. ;)
Köszönöm a rendes választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!