Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan lehet megkülönböztetni...

Hogyan lehet megkülönböztetni az átkot a karmától?

Figyelt kérdés
Ha az egész életed romokban hever például az karma vagy valakinek az átka fogott ?

2016. ápr. 18. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem áll ellentétben a kettő. Az átok is lehet a karma egyik megnyilvánulási formája. Semmi sem történik, aminek nem kell történnie.
2016. ápr. 18. 00:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Az átok tekinthető egyfajta karmagyorsítónak is bizonyos nézőpont szerint. Tehát egy és ugyanaz. De bele is pusztulhatsz ha nem bírod a gyorsítást.

Tehát az amit ennek hívnak alapból nem gonosz dolgok csak vannak olyan aljas emberek akik arra használják.

2016. ápr. 18. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Laikus szemmel a karma is átoknak tűnhet, ha az tönkreteszi az életed. Az átkot az különbözteti meg a karmától, hogy a karma a tetteid következménye, és egy természetes folyamat, míg az átkot mesterségesen hozták létre. Ha valaki átokra gyanakszik, az szinte mindig valójában a karma, és akármennyit is költ a különböző jósoknál átoklevételre, nem fog elmúlni, mert a karmát így nem lehet feloldani. Persze az ilyen szolgáltatások alkalmával megállapítják majd az átkot, mert abból jön a pénz. Valódi átok nagyon kevés emberen van. Ha az egész életed romokban hever, az szinte bizonyosan a saját karmád, amiért te vagy a felelős.
2016. ápr. 18. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Rajtam 25 éve fekete mágiaznak

Kiismertem a természetét és azóta egy sor probléma megoldásához segített hozzá úgy hogy közben mások dolgoznak ....

Igaz amíg sikerült kiismerni addig többször is majdnem megpusztultam

2016. ápr. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!