Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez teszt volt, és plusz pont...

Ez teszt volt, és plusz pont jár érte/kapok érte valamit karmától/istentől stbstb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két hete egy hölgy elhagyta a tárcáját elöttem, én fölvettem és oda rohantam hozzá, majd vissza adtam. Többször is megesett már életem során ilyen... Kíváncsi vagyok, hogy ezért jár-e valami piros pont, vagy ezek tesztek voltak, esetleg csak teljesen random események?

2015. máj. 8. 00:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Saját angyalkát a mennyben, ha odajutsz.

Viccen kívül: nagyon dicséretes, hogy ilyen segítőkész és becsületes vagy, de ezt nem piros pontokért csinálja az ember, hanem a saját lelki békéjéért.

2015. máj. 8. 00:32
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Az én szememben nagyot nőttél.
2015. máj. 8. 00:35
 3/21 A kérdező kommentje:
1: Ateista vagyok, sose fogadtam el semmit eddig segítségért. (Na jó de, két tábla csokit, azt is azért, mert nem hagyott békén az öreglány...) Lelki békém meg van, pusztán kíváncsi vagyok másképp gondolkodók véleményére. (Itt a máskép gondolkodók alatt teljesen semlegesen értem, és nem provokálni szeretnék vele.) Csak mostanság szeretek ilyeneken agyalni.
2015. máj. 8. 00:43
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ha azért teszel jót, mert jutalmat vársz érte, az nem jelent semmit, főleg nem "piros pontot".
2015. máj. 8. 01:03
 5/21 anonim válasza:
71%
Szerintem ennek teljesen alap dolognak kellene lennie.
2015. máj. 8. 01:03
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
Sose várj semmit a jótéteményért, ez alap a legtöbb vallásban, filozófiában. Aki nem így tesz, azt hívják álszentnek/képmutatónak..
2015. máj. 8. 01:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem várok el semmit se cserébe, szerintem minden ilyen tettem önzetlen volt, legalábbis remélem. (Gondolom én ilyennek neveltek engem.) Viszont csak arra lennék kíváncsi, hogy ezekért jár-e "piros pont" a kozmikus játékban, ha azt teljesen önzetlenül teszi-e az ember?
2015. máj. 8. 01:36
 8/21 anonim ***** válasza:

"Viszont csak arra lennék kíváncsi, hogy ezekért jár-e "piros pont" a kozmikus játékban, ha azt teljesen önzetlenül teszi-e az ember?"

Ha valóban önzetlenül, akkor igen.

2015. máj. 8. 01:41
 9/21 A kérdező kommentje:
8: Rendben köszönöm. :)
2015. máj. 8. 01:46
 10/21 anonim ***** válasza:
8%

Na most lebuktál, hogy csak a pontszerzésért csináltad az egészet!!!

Na MOST törölte az összes pontodat a Kaporszakállú Nagytalpú gAtyaúristen bácsi! Az ilyen kis számító, alamuszi gyerekekre nagyon meg szokott mérgelődni, és a feneküket a pokolban szokta grillezni minimum tízezer évig.

Egyébként ha ateista vagy, akkor mi az istennek kérdezel ilyen állatságokat?

Vagy úgy vagy vele, hogy az egyik mesekönyvet (a jóisteneset) nem hiszed el, a másik ugyanolyan értelmetlen bárgyúságot (karma) meg igen?

2015. máj. 8. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!