Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez teszt volt, és plusz pont...

Ez teszt volt, és plusz pont jár érte/kapok érte valamit karmától/istentől stbstb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két hete egy hölgy elhagyta a tárcáját elöttem, én fölvettem és oda rohantam hozzá, majd vissza adtam. Többször is megesett már életem során ilyen... Kíváncsi vagyok, hogy ezért jár-e valami piros pont, vagy ezek tesztek voltak, esetleg csak teljesen random események?

2015. máj. 8. 00:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ügyes voltál jár neked a keksz. Valószínűleg most a zsebtolvajok a homlokukra csaptak és sárga földig átkoznak téged. Egyébként milyen ateista az, aki karmáról és istennőkről beszél?
2015. máj. 8. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez a te egyéni felfogásodon múlik. Ha legközelebb jó dolog történik veled, akár írhatod a karma számlájára is, miért ne? Ha neked ez segít és jól esik, akkor rajta. De valószínűleg te is sejted, hogy ezek nem valódi "piros pontok" valamilyen felsőbb hatalomnál, hanem csak a saját elméd játéka azzal, hogy hogyan értékel egy-egy eseményt.
2015. máj. 8. 08:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Mikor én utoljára ilyet csináltam, még az nap kiderült, hogy fél pont kellett volna a vizsgámhoz és a tanár megadta.
2015. máj. 8. 10:15
 14/21 anonim válasza:
Ha tesztnek fogod fel, akkor az volt. Ha jól vizsgáztál magad előtt, akkor elégedett lehetsz. De ez ki előtt is lehetne piros pont? Isten előtt biztosan nem, hiszen nem létezik. Az istrnhit hátterében az áll, hogy az emberek magyarázatot kerestek olyan dolgokra, amire nem találtak racionális választ. Megalkották az istent és neki tulajdonítanak mindent, amit máshogy nem tudnak megmagyarázni. ( szándékosan írtam, hogy nem tudtak a "nem lehet" helyett)
2015. máj. 8. 12:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Azért mert ateista vagyok nem fogom senkinek a vallását/világszemléletét/hitét stb... fikázni. Pusztán elméleti kérdés, ettől függetlenül mindig vissza fogom adni, és vissza is adtam, a talált tárgyakat. Ilyen értelemben nekem ez csak mi van ha kérdés, és úgy gondoltam erre csak a bennfentesek tudnak választ adni.

Nekem mint kívülálló, szimpibb a reinkarnációs lelkes választós, mint a nagy öreg bácsis menny pokol verzió.

Viszont a Valhallás eszek iszok az istenekkel a legszimpatikusabb... :D

(Ment mindenkinek a zöld pacsi.)

2015. máj. 8. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

a kulcsa az egésznek, hogy ez mind feltétel nélkül cselekedd.

Bánj úgy mással, ahogy bánnál magaddal. Erre jó pár mondás is van. Ki mint veti...

Mivel minden az Egyből van, ezért amikor másnak jót teszel, magaddal teszel jót. Ezt egy magasabb szinten tudod, hogy az a részed éppen hogyan viszonyul a többi részedhez, ezért számára a megérdemelt feltételeket teremti meg.

2015. máj. 8. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:

"szimpibb a reinkarnációs lelkes választós, mint a nagy öreg bácsis menny pokol verzió"

Jaja. És az univerzum működése nyilván attól függ a valóságban, hogy neked melyik verzió tetszik jobban. Ugye?

2015. máj. 8. 15:27
 18/21 A kérdező kommentje:

"Jaja. És az univerzum működése nyilván attól függ a valóságban, hogy neked melyik verzió tetszik jobban. Ugye?" Mint már mondtam ateista vagyok, kész.

Laikusként mondom, hogy szimpibb, és pont. Nekem ettől még nem fog úgy működni a világ, mert kimerem jelenteni, hogy szimpibb az egyik oldal a sok közül.(Persze ettől függetlenül maradok az én "oldalamon".) És igen szívesen meghallgatom mindegyik oldal álláspontját/nézeteit stb... amíg az nem csap át extremizmusba. Pusztán azért mert kíváncsi vagyok.

2015. máj. 8. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
33%

#6 vagyok:

Most ugyanarra visszakérdeztél, mint amit leírtam.

Nem jár semmilyen pirospont ezért. Ha folyamatosan törekszel helyes döntéseket hozni, akkor a keresztény hit szerint megüdvözülsz, a keleti vallások szerint pedig minden cselekedeted visszahat az életedre.

Túlzás lenne ezt a karma dolgot leegyszerűsíteni piros pontokra. Lehet annyit ad vissza az élet neked, hogy akinek visszaadtad megosztja veled a háláját, lehet hogy másként.

Felesleges ilyen primitív, lebecsmérlő módon hozzáállni a vallási tanokhoz. Ez nem csak hitről szól, a vallás adta legalább tízezer éven át az embereknek az elsődleges erkölcsi, jogi, lelki útmutatást.

2015. máj. 8. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Minden jó és rossz cselekedet, amit megteszel életedben számít. Legyen az akármilyen kicsi is. :-)
2015. máj. 11. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!