Szerintetek ha egy ember csak hitegette a másikat egy kapcsolatban, és csak addig volt rá szüksége, amíg az érdekeit szolgálta, holott mégis olyanokat mondott neki, amivel hamis reményeket keltet..pl hogy örökké szeretni fogja, sose lesz senkije,stb meg hogy életét is feláldozná érte ha kell,akkor az visszakapja??... Ha az egyik fél, aki hibákat követett el de azokból tanult és felismerte, megszenvedett érte( ez lennék én), holott végig ott volt a kísértés de legyőzte, és mégis olyan dolog miatt kellett szenvednie, amit nem követett el rájön h ő szerette sokkal jobban mégis a másik mindig az ellenkezőjét állította, akkor az a fél boldogabb lesz majd? Aki feláldozott sok mindent bár a másik ezt sose értékelte..
2013. jan. 19. 10:06
1/10 anonim válasza:
Te saját felelőségből áldoztad fel nem ő tehet róla egyébként ahogy a karmát tanítják az szerintem hülyeség mivel nem arra van hogy bűntessen mert rosszat tettél hisz annak is megvolt az oka hanem arra hogy olyan helyzettel kerülj szembe amiből van mit tanulnod
2013. jan. 19. 10:14
2/10 A kérdező kommentje:
Igen is tehet...arról nem, hogy én önszántamból feláldoztam érte sokmindent, de arról igen hogy hamis reményt keltett és voltak egyéb dolgai is, amiért más már az első alkalommal kidobta volna...pl képzelgések de olyan súlyos szintűek, hogy más el se hinné, de mivel szerettem még ezt is megbocsájtottam neki, de ő sose tanult a hibáiból,semmilyen téren....így hát vissza kell kapnia,hogy tanuljon belőle, nem azért mert kárörvendő vagyok, csak hogy rájöjjön sokmindenre az életben.
2013. jan. 19. 10:24
3/10 anonim válasza:
Minden cselekedet gyümölcsöt arat.Akár jó, akár rossz.
2013. jan. 19. 11:17
4/10 anonim válasza:
Attól te boldogabb lennél, ha bármit is visszakapna?
Talán visszakapja, talán nem. Ezzel neked már nem kellene foglalkoznod, hanem lépj tovább.
2013. jan. 19. 12:00
5/10 Joshy Ca$h válasza:
Vissza kapja, és pont akkor mikor a legkevésbé várná! Az egyik haverom aki már több éve volt együtt a barátnőjével és nem éppen viselkedett vele rendesen, de a végére teljesen megváltozott jó irányba. Már az eljegyzést fontolgatta mikor otthagyták. Aztán egy kis időre rá összejött valaki mással, az előző hibákból tanulva, mondhatnám minta barát lett, félév után megint kidobták. És most nem tudja hogyan tovább:D
Ha ez nem karma akkor mi?
2013. jan. 19. 12:18
6/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekben nem a másik fél a fontos, hanem te. Mindig te leszel a lényeg és nem más. Vele lesz ami lesz, de ha te tudod mit hibáztál, el tudod magad fogadni és emelt fővel tovább lépni, hogy igenis te tanultál az esetből... akkor lényegében nem is érdekes mi lesz a másikkal.
Amúgy a srácnak a legnagyobb büntetés az lesz, ha te végre megtalálod a boldogságot. Annál édesebb bosszú nincs is.
2013. jan. 19. 15:17
7/10 A kérdező kommentje:
Épp, hogy én vagyok a srác...gondolom így kicsit más megvilágításba kerül a dolog, ugyanis egy srácnál a kísértés ezerszer nagyobb, és egy olyan srácról, aki bömbölt ezért a lányért rengeteget és nem szégyelli.
2013. jan. 19. 16:59
8/10 anonim válasza:
Szerintem visszakapja..neked meg ne vesszen el az érzékenységed, hogy ezután nem tudod majd elhinni, ha más mondja ezeket neked..(mellesleg lehet, hogy veled sem véletlenül történt veled ez)..éld túl, könyveld el a szép élményeket, amiért megérte átélni...és nyisd ki a szíved újra egy másik méltó személynek
2013. jan. 19. 17:13
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, mármint rengeteg hibát követtem el én is....de azt nem amiért tönkrement a kapcsolat, kicsi hibákat igen, de azt hiszem hatalmas áldozatokat hoztam, ahhoz, hogy rá kb. 2 hétre valaki másba halálosan szerelmes legyen, annak ellenére, hogy nekem azt mondta h még nagyon szeret de nem fog ez menni nekünk.
2013. jan. 19. 18:17
10/10 anonim válasza:
Mindenki mindent visszakap az életben. Akár jó dologról van szó, akár rosszról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!