Tényleg van olyan hogy előző élet? Lehettem valaki a mostani életem előtt?
Figyelt kérdés
Megnéztem a "Sorostalan" című filmet. Az 1900-as években történt koncentrációs táborról szól..Nagyon elgondolkodtató és megható film, de engem sose ragad meg ennyire semmi mint most ez a film..az ilyen érzéseken hamar túllépek, de már pár napja nem tudok..Megragadott.. Lehet hogy hülyeség..Olyan majdnem Deja Vu..Lehet valóság alapja a reinkarnációnak? Lehetett valami közöm hozzá előző életemben? Lehetséges egyáltalán az előző élet?2015. márc. 20. 13:29
1/21 anonim válasza:
A reinkarnáció igaz, ha a film alatt volt dejavud lehet te rendezted azért ismerős v régebben láttad. V előző életedben te is igy jártál
3/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy előző élet.
Az születésed előtt pont az voltál, amire emlékszel belőle: semmi.
A halálosd után is ugyanez lesz: nem fogsz létezni.
4/21 anonim válasza:
"Az születésed előtt pont az voltál, amire emlékszel belőle: semmi."
Tehát alvás közben nem is létezem?
5/21 Ozmium42 válasza:
Nincs előző élet.
"Tehát alvás közben nem is létezem?"
A tudatod nem létezik (ha nem álmodsz). Alváskor azért, mert az agyad speciális állapotban van, amikor nem tartja fent a tudatot, születésed előtt azért, mert nincs kifejlett agyad, fogantatásod előtt pedig azért, mert nem létezel egyáltalán.
6/21 anonim válasza:
"Nincs előző élet."
Lemaradt az, hogy szerintem, nem? (költői kérdés)
7/21 Ozmium42 válasza:
Nem maradt le, biztos, hogy nem létezik. Logikailag lehetetlen, abból kiindulva, hogy mit nevezünk életnek.
8/21 anonim válasza:
Ozmium42 jól mondja. Ez a reinkarnáció, meg az öröklét, meg a bánat tudja hányféle hit van, csak vigaszul szolgál a szigorú realitásra: hogy csak egyszer élsz. Most kell jól csinálnod, több lehetőség nem lesz.
9/21 anonim válasza:
Ezzel megint csak azt írtad le, hogy nem létezik, mert nem tudod megmagyarázni. Ez a te véleményed, elfogadom, de ne tekintsünk már egyéni véleményt általános igazságnak.
10/21 anonim válasza:
Kérek még 0%-ot, mert Ezotéria » Reinkarnáció és karma témakörben témába vágó állításokat merek tenni. Aztán átmegyek a közoktatásba, hogy a rántott húsról írjak, az majd népszerű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!