Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életből ismerem?

Ráhel14 kérdése:

Előző életből ismerem?

Figyelt kérdés

Hétvégén egy pályázat versenyén vettem részt, épp körben ültünk a többi versenyzővel, amikor felnéztem, velem szemben megláttam egy fiút, akit egyből felismertem. Mivel nem jöttem rá, hogy honnan ismerem, ebéd szünetben megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást. Nagyon örült neki, hogy megkérdeztem tőle, azt mondta ő nem merte megkérdezni, merthogy ő is egyből felismert. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, a hétvége többi részét arra szántuk, hogy megbeszéljük hol mikor,és merre jártunk az elmúlt 16 évben. Nem találtunk semmilyen egyezést, így nem tudjuk mással bizonyítani, hogy ismerjük egymást csak a reinkarnációval. Két nap elteltével is aktívan beszélgetünk és nagyon közel kerültünk egymáshoz.

Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre! köszönöm :) 16/L

#élet #reinkarnáció #újjá születés #ismerős érzés
2015. márc. 10. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Eléggé valószínü igen.

Mivel választható születésed, s halál után elhagyod fizikai világot így nincs idő se tér, ergó tudod mi hogy fog alakulni ha mit csinálsz, valószínü mind ketten így választottatok életet, újra együtt legyetek, vagy így.. vagy úgy.

Szerintem eléggé bírjátok is egymást.

Sok véletlen van, de sok olyna is van miről nem is hinnéd nem az.

2015. márc. 10. 19:44
 2/11 Legoman ***** válasza:
48%

Előfordulhat, hogy előző életeid egyikében találkoztatok. Vannak ilyenek. A lelked ismeri előző életeid, csak az agyad előtt vannak elrejtve ezek a dolgok. És sok ember az eszét követi, ahelyett, hogy a szívével is foglalkozna. Ugyanis az ész, nem ér semmit szív nélkül.

Szóval igen, elképzelhető. :)

2015. márc. 10. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt feltételezve, hogy nem vagytok szenilisek és észben tartva, hogy nagyon aranyos történet, sok boldogságot kívánok nektek!
2015. márc. 10. 19:47
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :) hogyan tudnék megbizonyosodni róla, hogy valóban onnan ismerjük egymást? :)

amúgy egész nap ő jár az eszemben, és most hogy leírtam a nevét villant a facebook, írt :)

érdekel hogyan jöhetek rá! Ő is hisz ebben :)

2015. márc. 10. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Hinni hihettek bármiben, sőt, még ugyanabban is mindketten.

Viszont: azért, mert mindketten ugyanazt hiszitek, még nem jelenti azt, hogy az úgy igaz!

.

Nézz utánna a reinkarnáció tanának,

- nem a lélek választ új testet (ugyan, melyik az a marha lélek, aki nyomorba, nélkülözésbe, háborúba akar születni?);

- újjászületés előtt mindegyik lélek "iszik a feledés vizéből", ha nem, defektes lesz új testében.

2015. márc. 10. 20:57
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem megérte ennyi defekt :) de köszönöm a választ :)
2015. márc. 10. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy a fiú blöffölt, mert szimpatikus vagy neki és így könnyebb volt az ismerkedés, hogy rávágta, te is ismerős vagy neki?Kicsit ravaszabban kell az ilyesmit kipuhatolni, mert "átvághatnak".
2015. márc. 11. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

dubitus, te honnan szeded ezt a "vizes" szöveget? Tán emlékszel rá? Vagy valaki ezt mondta, te meg elhitted?

De igenis a lélek választ, szülőket. Mindenki okkal születik újra le oda, ahova. Az egész reinkarnációnak a lényege, hogy a lélek egy olyan magas szintre jusson, megtapasztaljon és megtanuljon mindent, hogy ne kelljen többé leszületnie. És igen, sokszor születünk le nyomorba, hogy tanuljunk belőle, meg van a lehetőségünk kimászni belőle. Ha az ember gazdagnak születik, megtehet bármit, sőt sokaknak annyira elveszi az eszét, hogy rossz útra tévednek. Na pont ezeket a HIBÁKAT kell kijavítani egy rosszabb sorsú élet során. Mi a frászt tudsz te erről?

2015. márc. 12. 14:51
 9/11 A kérdező kommentje:
inkább legyek átvágható, mintsem egy olyan ember aki mindenkiben keresi a rosszat!! Te nem láttad őt, amikor én láttam, és nagyon jól kellett színészkednie ahhoz, hogy valóságosnak tűnjön, mert az volt!
2015. márc. 12. 19:52
 10/11 adelmus válasza:
Valószínűleg igen.. előző életekből - többől is - ismerhetitek egymást.. Szeretünk (mi lelkek) egymás mellett újraszületni. Azt próbáld meg kideríteni, hogy miért találkoztatok ismét.. Semmi nincs véletlenül.
2015. márc. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!