Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életből ismerhetem?

Előző életből ismerhetem?

Figyelt kérdés
Van 1 férfi 7 éve találkoztunk. Aznap mikor megláttuk egymást elösször délelőtt utána este 1 éjszakás kaland lett Sokat beszélgettünjk pedig elmondása szerint nem szokott megnyílni így első alkalomra. Többet nem szeretett volna . Rá 1 hétre megint nem tudtunk ellen álni egymásnak baráti társaságotól elhívott azt mondta ne ilyen színvonalatlan társaságba legyek. Az utcán többször összefutottunk mindig éreztem hogy közel van hozzám gyomrom remegett melegség öntött el és boldog lettem azonnal bármien is volt előtte a hangulatom. Amint eszembe jutott mindig 1-2percen bellűl meg is jelent. Mindig egymásra néztünk de csak elmentünk egymás melett. 3 évig semmi nem volt, nem is gondoltam rá családom lett közben utolag kiderült 3 évig külföldön élt. Most 1 éve beszélgettünk megint úgy mintha mindig is ismertük volna egymást. Azért kerestem fel mert anyosom szomszédos utcájában jár szorakozni és halottam hogy az egész környék arrol beszél hogy 1x exem volt amit nem értettem mert saját szemmel láttam hogy 1 hét alatt 4 lányt vitt haza. Szórakozó helyen találkoztunk Elöször csak nézett megkértem ne nézzen mert zavarban vagyok. 5órán át voltunk egymás társaságában fejét az ölembe hajtotta és beszélgettünk. Nem érdekelte senki és semmi engem se . Kérdezte vonzodom e hozzá mondtam igen. Kérte hogy legyek a szeretője mondtam az nem lehet. Mondtam legyünk barátok azt mondta jó. Az a baj hogy míg nem volt ithon nem is gondoltam rá azt hittem a legszerencsésebb vagyok. Párom lett akit szeretek de ő akkor is más. Előző életből ismerhettem? Elfelejteni eltudom majd? Mit tehetek hogy ne sóvárgás legyen köztünk hanem barátság vagy akár semmi? Mi az ami köztünk van és mi lehet ebből? Tanácstalan vagyok nagyon nem tudok másra gondolni csak tényleg erre hogy valami összeköt minket és mégsem. Segítséget szeretnék nem vádakat

2014. szept. 5. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Segitek, mivel latom nagyon ezoterikus beallitottsagu vagy mig a ferfi affele szorakozos :)

Kerlek szepen te a ferfi szemeben egy olyan lany/no vagy, aki mindig keznel van egy kis szexre, ha epp senki mas nincs.

2014. szept. 5. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért, volt előző életed?
2014. szept. 5. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy fest nem olvastad végig 2. válaszadó. Előző életből ismerhettem? Elfelejteni eltudom majd? Mit tehetek hogy ne sóvárgás legyen köztünk hanem barátság vagy akár semmi?
2014. szept. 5. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

magyarul valakivel működött a kémia, meglátod és lefekszel vele,és egyből előző élet jön elő.

Megcsinált de rendesen a pasi ez tetszett neked, és repeta is kéne.

ennyi.

le lehet ezt ezoterikus maszlag nélkül is írni.

2014. szept. 5. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok évek óta,bár mi nem feküdtünk le egymással.Nem tudom,a többi válaszolónak miért ez a legfontosabb...és akkor már biztos,hogy csak szexre kellettél neki..tipikus hozzáállás.Persze ilyen is létezik,mi nem ismerjük ezt a férfit.

Én is keresem/kerestem állandóan a miérteket,hogy mi ez köztünk,miért nem tudom elengedni,miért sóvárgok ennyire utána...de talán annál rosszabb,minél többet gondolkozol rajta.Bele lehet őrülni,mert mindenre úgysem fogod megtudni a választ.Viszont én hiszem,hogy az ember mindenre akkor kapja meg a választ,amikor eljött az ideje.

Szerintem lehetséges,hogy előző élet(ek)ből ismeritek egymást,vagy ikerlángok vagytok.

Az élet nem véletlenül hoz össze azokkal az emberekkel,akikkel.Addig nem fogod tudni elengedni,ameddig dolgotok van egymással,és közösen kell megtanulnotok bizonyos dolgokat.

De próbáld meg ne szenvedésnek és hiábavaló körforgásnak felfogni a kapcsolatotokat,mert nem az.Ha mindig ugyanoda tértek vissza,ugyanazok a szituációk ismétlődnek,az azért van,mert még mindig nem tanultátok meg,amit meg kellett volna abból a helyzetből.

2014. szept. 6. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A világ legegyszerűbb dolga, ha valaki általa sem egészen etikusnak tartott dolgot elkövet, ráfogni az "előző életből ismerem" jelenségre.

Már maga a kérdés sem egészen helyes, igazság szerint így kéne hangozzék: "Előző életeim valamelyikéből ismerhetem?"

Ha megnyugtat, válaszom: lehet, - bár lehet, akkori időkre visszanyúlva, amikor a Homo sapiens sapiens létszáma még a százezret sem érte el....

Remélem, "párod" is legalább annyira ezós, mint te és elfogadja majd az előző életetekre hivatkozást. Előbb-utóbb a fülébe fog jutni a már említett pletyó, lesz mivel kimagyaráznod magad.

2014. szept. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!