Előző életből ismerhetem?
Segitek, mivel latom nagyon ezoterikus beallitottsagu vagy mig a ferfi affele szorakozos :)
Kerlek szepen te a ferfi szemeben egy olyan lany/no vagy, aki mindig keznel van egy kis szexre, ha epp senki mas nincs.
magyarul valakivel működött a kémia, meglátod és lefekszel vele,és egyből előző élet jön elő.
Megcsinált de rendesen a pasi ez tetszett neked, és repeta is kéne.
ennyi.
le lehet ezt ezoterikus maszlag nélkül is írni.
Én is hasonló helyzetben vagyok évek óta,bár mi nem feküdtünk le egymással.Nem tudom,a többi válaszolónak miért ez a legfontosabb...és akkor már biztos,hogy csak szexre kellettél neki..tipikus hozzáállás.Persze ilyen is létezik,mi nem ismerjük ezt a férfit.
Én is keresem/kerestem állandóan a miérteket,hogy mi ez köztünk,miért nem tudom elengedni,miért sóvárgok ennyire utána...de talán annál rosszabb,minél többet gondolkozol rajta.Bele lehet őrülni,mert mindenre úgysem fogod megtudni a választ.Viszont én hiszem,hogy az ember mindenre akkor kapja meg a választ,amikor eljött az ideje.
Szerintem lehetséges,hogy előző élet(ek)ből ismeritek egymást,vagy ikerlángok vagytok.
Az élet nem véletlenül hoz össze azokkal az emberekkel,akikkel.Addig nem fogod tudni elengedni,ameddig dolgotok van egymással,és közösen kell megtanulnotok bizonyos dolgokat.
De próbáld meg ne szenvedésnek és hiábavaló körforgásnak felfogni a kapcsolatotokat,mert nem az.Ha mindig ugyanoda tértek vissza,ugyanazok a szituációk ismétlődnek,az azért van,mert még mindig nem tanultátok meg,amit meg kellett volna abból a helyzetből.
A világ legegyszerűbb dolga, ha valaki általa sem egészen etikusnak tartott dolgot elkövet, ráfogni az "előző életből ismerem" jelenségre.
Már maga a kérdés sem egészen helyes, igazság szerint így kéne hangozzék: "Előző életeim valamelyikéből ismerhetem?"
Ha megnyugtat, válaszom: lehet, - bár lehet, akkori időkre visszanyúlva, amikor a Homo sapiens sapiens létszáma még a százezret sem érte el....
Remélem, "párod" is legalább annyira ezós, mint te és elfogadja majd az előző életetekre hivatkozást. Előbb-utóbb a fülébe fog jutni a már említett pletyó, lesz mivel kimagyaráznod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!