Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan ismerhetem?

Honnan ismerhetem?

Figyelt kérdés

Átkerültem egy másik iskolában és jár az osztályomban egy lány. Sötét barna haj világos barna szem. Ez nem lényeg. Amikor először beszéltünk úgy köszönt mindha ismert volna. Meg kérdeztem ismersz e azt mondta nem. Ez még nem is volt furcsa. De megkérdezte hogy van Berta nagynéném. Honnan tudhatta hogy van egy ilyen nagynéném? Megkérdeztem tőle és azt mondta nem is tudja csak valamiért tudta.

Másik helyzet beszélgettünk és megkérdezte hogy még mindig az alatt az ijesztő kép alatt alszom e. És tényleg egy ilyen szörnyeteges kép alatt alszok. Megint megkérdeztem honnan tudta de azt mondta fogalma sincs.

Lehet hogy az előző életébe ismertük egymást?

CSak normális válaszokat.

2012. okt. 28. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Tegyük fel,hogy az előző életedben ismertétek egymást,de az az ELŐZŐ életed volt!!!De attól még nem fogja tudni,hogy MOST mi van a szobád falán.Szóval vagy fake a kérdés,vagy kémkedik utánnad a csaj.xDD
2012. okt. 28. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az ő előző élete ismerte az én mostanimat.
2012. okt. 28. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy álmodtatok már együtt? :) Álmunkban is találkozhatunk másokkal..
2012. okt. 28. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!