Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik reinkarnáció?

Létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Létezik előző és következő élet?
2014. nov. 27. 21:02
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"Létezik reinkarnáció?"

Az attól függ. Megfelelő pénzösszegért a létezéséről vagy a nem létezéséről is szívesen meggyőzlek.

2014. dec. 13. 17:00
 52/55 anonim ***** válasza:
2014. dec. 30. 20:30
 53/55 anonim ***** válasza:

Igen létezik a Reinkarnáció.

Nem tudom honnan veszik hogy nem létezik. Sokan nem értenek hozzá és azt mondják nincsen. Pedig létezik.

A Bibliában János Evangéliuma 9. rész 1-2 versében következtethetünk a kérdésből hogy van reinkarnáció.

1.

És a mint eltávozék, láta egy embert, a ki születésétől fogva vak vala.

2.

És kérdezék őt a tanítványai, mondván: Mester, ki vétkezett, ez-é vagy ennek szülei, hogy vakon született?

Születés előtt hogy lehet vétkezni? Hát úgy hogy előtte már létezett egy másik testben és akkor követett el vétket.

A másik pedig Bácsi Boglárka (Avatara) vallás-történész előadásából. Részelet az előadásból:

https://www.youtube.com/watch?v=Hhweir-TNFk

Az Reinkarnációt a Széchenyi Könytvárban lévő apokrif iratokból lehet alátámasztani. Amit Avatara olvasott. Az előadásban ez is benne van.

2015. febr. 7. 13:50
 54/55 A kérdező kommentje:
Tehát lehet hogy azelőtt één is egy más ember voltam?hogy-hogy nem ugrik be semmilyen kép az előző életemről?
2015. febr. 7. 14:02
 55/55 anonim válasza:
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka" Szerintem igen.
2015. máj. 1. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!