Létezik reinkarnáció?
Létezik. A lélek újraszületik. Keress rá Dr. Ian Stevenson munkásságára, mi lenne ez, ha nem bizonyíték?
A legfontosabb dolog, amit meg kell értenünk hogy kik is vagyunk valójában. A Védák azt mondják: aham brahmásmi (én a lélek vagyok). Ahhoz, hogy ezt ténylegesen megértsük meg kell tisztítani a szívünket a szennyeződésektől: irigység, kéj, düh, mohóság, elismerésre való vágy.
#31 Akkor ezt a szívet ami itt van nálam, nem lesz elég megtisztítani a szennyeződésektől, ezt át kell döfni egy karóval, mert nem érti meg, hogy miért nem nyugodhat békében ha meghalok.
És még az a sok millió ember, akiknek szintén nincs létjogosultságuk a békességre, mert:
- esznek. Ki disznót, ki marhát; ki tojást; ki sajtot; ki cukrot,
- nem vetnek keresztet,
- nem járnak templomba,
- nem áldoznak,
- nem vonulnak,
- nő létükre nem csak szoknyát hordanak,
- nem zengik a Biblia különböző fordításait,
- mernek szeretni,
- mernek érezni,
- emberből vannak.
Az nem számít, hogy esetleg tele vannak jósággal és szeretettel.
Válaszul csak az van, hogy nem elég.
Hát én hiszek Istenben,a démonokban,szellemekben,ördögökben,méghozzá azért meqt Isten eĺlensége az ördög és annak követői a démonok.
De emellett hiszek UFOkban,hogy rajtunk kivül élnek még a galaxisban.Hisz a galaxis hatalmas
A reinkarnáció meg azért érdekel,mert bevallom őszintén,céljaim érdekében szeretnék egy új életet(nem hiszek ebben,csak úgy feltettem).
Az ember hihet sok dologban,senki nem tudja mi az igazság.
Viszont ettől függetlenül hiszek Istenben,ami szerintem klassz.
# 33
Kedves Ana Van Der Val!
Megkérdezhetem, hogy meglátásod szerint annak a sok millió embernek, akiket felsorolták, ki vagy mi szerint "nincs létjogosultsága a békességre"?
Persze nyugodtan.
Majd ha megérted magadtól, hogy mit is írtam oda, válaszolok.
# 37
Szerintem megértettem, amit leírtál.
Éppen azért tettem fel neked azt a kérdést, szerintem udvarias és kulturált formában, puszta kíváncsiságból.
De semmi gond azzal, ha nem szeretnél rá válaszolni - nyilván van rá okod.
És azzal sincsen gond, ha válasz helyett azt sugalmazod, hogy az én szövegértési készségemmel vagy az értelmi képességeimmel vannak komolyabb gondok.
#33 A halál csak a testnek és a hamis felfogásnak vet véget. A békességet már az életedben elérheted. Tedd fel a kérdést magadnak: jelenleg miért nem vagyok békés?
A törvényeket nem én találtam ki, mellesleg nem vagyok keresztény. Szerinted az olyan jóságos ember lehet, aki állatokat öl csak azért, hogy kielégítse a nyelv késztetését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!