Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek is van az életetek...

Nektek is van az életetek előttről emléketek?

Figyelt kérdés
Nekem van egy nagyon határozott emlékem, viszont sosem álmodtam azt és sosem voltam ott. Az életem legelső emléke ez, olyan mintha még a fogantatásom előttről lenne.

2014. nov. 13. 00:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
A köztes létből nincsenek (ha így érted, hogy az életünk előttről), csak előző életekből, és azok sem spontán módon jöttek fel.
2014. nov. 13. 00:06
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ha fogantatásod előtti emléked, hogyan lehet "életem legelső emléke"?

Gondolod, hogy ez csupán a második életed?

.

Ha volt(ak) előző élete(i)d és emlékszek idéződnek fel belőlük az a szellem/lélek defektes működése.

A reinkarnációhoz hozzátartozik az előző élet(ek) teljes feledése is...

2014. nov. 13. 06:20
 3/20 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es!

Köszönöm hogy belekötöttél. Itt nem az előző életen/jelenlegin van a hangsúly, hanem azon, hogy vannak olyan emlékeim amelyek a fogantatásom előttről valók. Mindegy hogy minek nevezzük, reinkarnációnak vagy másnak.

Mivel nem a kérdésemre válaszoltál, csak trollnak neveztél, természetesen ment a piros kéz.

2014. nov. 13. 11:22
 4/20 Ozmium42 ***** válasza:
90%
Amire "emlékszel", az tényleg megtörtént?
2014. nov. 13. 14:38
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nincsenek :( bár régebben volt folyamatosan vissza térő álmom, nem tudom, hogy ezt előző életbeli eseménynek lehet e gondolni.
2014. nov. 14. 11:27
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

#3 (kérdező)

Örülök a piros kéznek, mert kiderül, hogy a dislexiások is tudnak értékelni.

Nem a "Kedves 2-es!" vagyok, mert nem szégyenlem az általam választott álnevem.

.

"...nem az előző életen/jelenlegin van a hangsúly, hanem azon, hogy vannak olyan emlékeim amelyek a fogantatásom előttről valók."

Ezt magyarázd meg, kérlek, mert végképp nem értem!

Amennyiben nem előző életeden van a hangsúly, akkor milyen emlékeid vannak?

Még soha testet nem öltött lélek lennél?

Fogantatásod előttről, ha az nem a szellemi síkhoz kötöttek, csak nemző (biológiai) apádról lehetnek emlékeid.

Ha hiszel a szellemi síkban, akkor viszont volt előző életed, ahonnan származnak emlékeid...

Nem "etetlek" tovább, ezért csak most, csak itt, csak neked és rád vonatkoztatva:

[link]

2014. nov. 14. 11:34
 7/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Megint ment a piros kéz, mert megint képtelen voltál értelmes választ írni. :(

Nem hiszek az előző életekben, ha még nem értetted volna meg. A lelkem már azelőtt is élt, hogy testbe került volna. Szóval az nem előző élet, csak test nélküli élet.

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy amíg magzat voltál az egy másik életed volt. Nem, nem volt. Ugyanaz voltál, aki vagy, csak akkor még nem volt ilyen kifejlett tested mint amid most van.

Továbbá szeretnélek megkérni, hogy ne írj ide többet! Köszi!

2014. nov. 14. 15:24
 8/20 anonim ***** válasza:
46%
Húhú, ez nagyon érdekes! Asszem ilyen itt még nem volt. Test nélküli létezés az élet előtt! Nesze nektek csak túlvilágban vagy több életben hívők! Erről mesélj! Milyen volt a szellemvilág? Ugye nevezhetem így? Voltak pl. székek és ha igen akkor szellemfából voltak? Egyáltalán voltak fák? Abban a világban voltak elképzelések a szellemléten túli létről? Ha igen akkor most jó helyre kerültél vagy rosszra? Milyen ott az iskolarendszer? Ha viszont egyáltalán nem hasonlított erre a világra, akkor milyen volt? Milyen emléked lehet ami szerinted életed előtti emlék?
2014. nov. 18. 01:40
 9/20 anonim válasza:
engem ez érdekel! mi az emléked?mesélj róla
2014. nov. 18. 10:54
 10/20 anonim ***** válasza:

Nekem így nem ugrik be semmi, de ebben több logikát látok, mint az összes vezető vallás egymásnak ellentmondó tanaiban...

Azért leírnád mire emlékszel? Talán valakinek vannak hasonló emlékei...Milyen hely az, amiről próbálsz írni? Engem komolyan érdekel.

2014. dec. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!