FORUMOZÓK! Nektek életetek van, vagy történetetek?
A kérdés adott, életed van, vagy történeted?
Élete a történeteknek van, az életnek pedig története!
Te melyik vagy?
Kedves Digo, meghaladta a kérdés az értelmi szintedet, ezért nem tudtál rá válaszolni sem?
Mi a problémád, mond el nyugodtan! Segítek!
Hmm.. nos történetem is van, de igazából van egy határozott célom ami meglesz, szóval életem is van.. bár
"Élete a történeteknek van, az életnek pedig története!"
Ez ugyanazt jelenti, nem ezt akartad?
"Élete a történeteknek van, a történetnek pedig élete"
Ahh bocs elírtam amúgy jah, szóval TÖRTÉNETE VAN AZ ÉLETNEK, AZ ÉLETNEK PEDIG TÖRTÉNETE.
Bocs
Nem, jól írtam, ahh beforgatom saját magam!!!
A kérdés helyes, csak nem értitek
na figyi füvesember.
tuti h szívsz, ne itt irogass már baromságokat.
de ha alapjáratban ilyen vagy, akkor milyen lehet ha sebességbe teszed magad!
n
:)
Attól még, hogy te drogozol és emiatt nem tudsz értelmezni egy kérdést, nem kell azt feltételezni, hogy más is ezt csinálja. Mit nem értel a kérdésen, segítek szívesen!
Ajjaj, egy kérdező, aki talált egy idézetet és nagyon okosnak szeretne tűnni miatta, de nem sikerül sem bemásolnia, sem helyesen írnia (értel??? Értesz esetleg...), mégis leolt mindenkit. Veszélyes kategória.
A válasz: Mindenkinek van története és élete, bár van, akinek színesebb, van, akinek egyszerűbb. Van, aki jobban elő tudja adni a történetét, van, aki az életét.
Nekem személy szerint jelenleg színesebb a történetem, mint az életem, vagy legalábbis szívesebben idézem a múltat, mint foglalkozok a jelennel. Persze ez csak egy átmeneti időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!