Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kedves fórumozok! Álmodtatok...

Mandragora kérdése:

Kedves fórumozok! Álmodtatok már érdekeset?

Figyelt kérdés
Akkor itt a lehetőség hogy ezt megosszátok velem. Andy vagyok álomfejtő, akinek furcsa érdekes álmai vannak azok kérem írjanak és megpróbálom megfejteni.
2011. máj. 15. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de én többnyire tudom jelentésüket.

Egyébként nem hiszem, hogy más értelmezni tudná, mivel az álmok a saját tudatalattim kivetülései, és nálam nem hiszem, hogy jobban ismerne bárki is. Pláne nem egy ismeretlen.

Amúgy sem akarom veled megosztani.:D

2011. máj. 15. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Álomfejtő? Milyen érdekes titulus. Halványan sem tartozom a szkeptikus emberek közé, sok mindenben hiszek. De az álomfejtésnél nagyobb kamu nincs is. Az álmok valóban hordoznak jelentést, de ezt csak és kizárólag az álmodó fejtheti meg. Hiszen csak ő tudhatja mi zajlik a lelkében. Neki kell felismerni mi vágyteljesítő álom és mi lehet esetleg jövőkép, ill melyik szimbólum mint jelent az ő számára stb. Remélem nem dől be neked senki.
2011. máj. 15. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy az "álomfejtő" szakma nem létezik, mint ahogy az álomfejtő könyv is hülyeség, mert nincs két ember, aki számára ugyanazt jelentené egy álomban egy dolog. Mivel az álom mindenkinek "személyre szabott" és saját dolgaiból tevődik össze... szerintem te valami fake ember vagy :D Mondd csak el, mi hasznod származik abból, ha üzeneteket küldenek neked? Esetleg eladod a címeket különböző reklámcégeknek?
2011. máj. 15. 16:09
 4/11 skarma ***** válasza:
Nekem már fejtette meg idegen az álmomat. Az volt a legrosszabb, hogy nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy csak álmot láttam. Én hiszem, hogy az álom ugyanolyan mint a valóság, csak jellegében más. De nem kevésbé fontos.
2011. máj. 15. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam,hogy egy zsákot pörgettem és röpködtem vele a városban.Bementem a suliba,ott is pörgettem és röpködtem vele,a tanár meg osztályfőnökit adott.De ezt még nagyon régen álmodtam.
2011. máj. 15. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már érdekes álmom. Az egyiket kb két vagy három éve álmodtam, de sajnos nem tudom mit jelenthet. nem mintha hinnék benne csak inkább kíváncsiság. na az álom. Két nagyon jó barátom és én szerepeltünk benne. A házunktól nem messze az egyik utcában történt. Az utca álmomban is teljesen úgy nézett ki mint a valóságban. A lényeg leültünk mind hárman a fűbe és beszélgettünk én a hátam mögött észre vettem egy hatalmas pókhálót és benne egy gigantikus pókot. Sokáig nem törődtem vele. Aztán egyszer csak a pók megmozdult és rám ugrott. Ezután ébredtem fel.

Ébredésem úgy történt hogy reflexszerűen felültem az ágyban és dőlt rólam az izzadtság. Én annyira meg volt rémülve hogy átkutattam az egész ágyat a pók után míg végül megnyugodtam kb 10 perc utána hogy álom volt.

Meg kell említsem hogy egészen kicsi korom óta félek a pókoktól és már többször is álmodtam velük kivétel nélkül mindig félve ébredek fel.

2011. máj. 16. 01:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Olyan emberek kérem ne írjanak, akik unalmukba lerombolják mások dolgait. Tudja hogy ezt kinek írom. Szerintem van jobb dolgod is annál minthogy azzal foglalkozz ami nem érdekel.
2011. máj. 16. 11:57
 8/11 A kérdező kommentje:
16:08- asnak válaszolva,elég hülye lennék ha azzal foglalkoznék hogy bármiféle reklámcégnek átadjam a címeket. Hidd el van jobb dolgom is mint másokat átverjek, de hát úgylátszik te magadból indultál ki. Erre ennyit tudok mondani.
2011. máj. 16. 11:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Zsákkal álmodni szerencsét jelent az elkövetkező életedben.
2011. máj. 16. 12:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Pókkal történő álomban gyakran a saját félelmünk mutatkozik meg, mint ahogy te is leírtad. A benned rejlő gátlásokat vetíted ki álmodban, ameddig ezeket a falakat nem tudod magadban ledönteni, többször előjöhet. Nem feltétlenül kell a pókra asszociálni, hiszen bármi nemű probléma miatt álmodhattál te pókkal ami esetlegesen lelki eredetű is lehet. Amennyiben legközelebb ismét bekövetkezne álmodban egy olyan dolog amitől a valóságban félsz, nézz szembe vele.

A pók bátorságot is jelenthet a te személyedre vonatkozóan, vagy kisajátítási problémákat a körülötted élő emberek között, amit magad is tapasztalhatsz. Érdekes álom és nagyon tanulságos köszönöm hogy írtál.

2011. máj. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!