Kedves fórumozok! Álmodtatok már érdekeset?
Igen, de én többnyire tudom jelentésüket.
Egyébként nem hiszem, hogy más értelmezni tudná, mivel az álmok a saját tudatalattim kivetülései, és nálam nem hiszem, hogy jobban ismerne bárki is. Pláne nem egy ismeretlen.
Amúgy sem akarom veled megosztani.:D
Nekem is volt már érdekes álmom. Az egyiket kb két vagy három éve álmodtam, de sajnos nem tudom mit jelenthet. nem mintha hinnék benne csak inkább kíváncsiság. na az álom. Két nagyon jó barátom és én szerepeltünk benne. A házunktól nem messze az egyik utcában történt. Az utca álmomban is teljesen úgy nézett ki mint a valóságban. A lényeg leültünk mind hárman a fűbe és beszélgettünk én a hátam mögött észre vettem egy hatalmas pókhálót és benne egy gigantikus pókot. Sokáig nem törődtem vele. Aztán egyszer csak a pók megmozdult és rám ugrott. Ezután ébredtem fel.
Ébredésem úgy történt hogy reflexszerűen felültem az ágyban és dőlt rólam az izzadtság. Én annyira meg volt rémülve hogy átkutattam az egész ágyat a pók után míg végül megnyugodtam kb 10 perc utána hogy álom volt.
Meg kell említsem hogy egészen kicsi korom óta félek a pókoktól és már többször is álmodtam velük kivétel nélkül mindig félve ébredek fel.
Pókkal történő álomban gyakran a saját félelmünk mutatkozik meg, mint ahogy te is leírtad. A benned rejlő gátlásokat vetíted ki álmodban, ameddig ezeket a falakat nem tudod magadban ledönteni, többször előjöhet. Nem feltétlenül kell a pókra asszociálni, hiszen bármi nemű probléma miatt álmodhattál te pókkal ami esetlegesen lelki eredetű is lehet. Amennyiben legközelebb ismét bekövetkezne álmodban egy olyan dolog amitől a valóságban félsz, nézz szembe vele.
A pók bátorságot is jelenthet a te személyedre vonatkozóan, vagy kisajátítási problémákat a körülötted élő emberek között, amit magad is tapasztalhatsz. Érdekes álom és nagyon tanulságos köszönöm hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!