Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » FORUMOZÓK! Nektek életetek...

FORUMOZÓK! Nektek életetek van, vagy történetetek?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, életed van, vagy történeted?

Élete a történeteknek van, az életnek pedig története!

Te melyik vagy?

#szkeptikusokerrevarjatokgombot
2013. jún. 1. 04:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Miféle idézetet?

Mellé lőttél, te sem értetted meg, hogy mire gondoltam.

Nem baj, majd a következő. Komolyan egy Súrra vagy egy Antimodra kell várnom, hogy érdemi válasz érkezzen?

2013. jún. 1. 10:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod kifejezni magad, nem fognak megérteni az emberek, és ez nem ez ő hibájuk, te gyökér. Nagyon utálom, mikor rém egyszerű emberek próbálják okosnak beállítani magukat, olyan módon, hogy aki nem érti meg a hülyeségüket, azt fellengzős, pökhendi módon leugatják. Tipikus áltudományos, primitív hozzáállás.

Tehát, ha nem értettem meg a kérdésedet, akkor kérlek fejtsd ki egyértelműbben az én szintemen. Egy valóban okos ember ezt teszi.

2013. jún. 1. 11:47
 13/26 A kérdező kommentje:

Majd elárulom, előtte kíváncsi vagyok rá, hogy az ide böfögő emberek közül hányan jutottak el alap szintre önismeretből.

És az okoskodó te vagy kettőnk közül, sehol egy szóval nem mondtam azt, hogy okosabb lennék bárkinél is, TI voltatok azok, akik személyeskedni próbálnak. Unom már a fajtád, aki ide jön azt sem tudja, hogy mibe szól bele, de azért elhord mindenkit mindenféle hülyének.

El fogom árulni, ha nem érkezik rá normális válasz, de tudom, hogy fog, mert bár akármennyire is sikerül a fajtádnak beárnyékolnia ezt, van itt 1-2 értelmes ember is. Leszokhatnátok amúgy arról, hogy ezotériához szóltok hozzá, mikor iszonyat alapvető önismerettel nem rendelkeztek!

2013. jún. 1. 12:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Nincs életem, nem élek, . Ezt a szöveget sem én írom. Logikus.
2013. jún. 1. 14:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha némiképp elgondolkozok a kérdésen. A válaszom, mindkettő.
2013. jún. 1. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:

"Ahh bocs elírtam amúgy jah, szóval TÖRTÉNETE VAN AZ ÉLETNEK, AZ ÉLETNEK PEDIG TÖRTÉNETE."

Tanulj meg írni, aztán talán megértjük mit akarsz...

2013. jún. 1. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Az én életem történetnek elég unalmas.
2013. jún. 1. 21:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Én amióta megszabadultam a rokonaimtól életem van,addig csak történetem volt.
2013. jún. 1. 21:11
 19/26 A kérdező kommentje:

Akkor elárulom a helyes megfejtest, amihez Múr járt a legközelebb!

De sajnos nem volt eléggé a "mostban", miközben halgatta, mert ahogy ő is elmondta

"You dont have a life, you are life"

Nincs életetek, ti vagytok AZ élet. És éppen ezért csak történetetek van. Csak az mondhatja azt, hogy élete van, aki a történetként azonosítja magát, ami hatalmas hiba. Ebből látszik, hogy legtöbbötök csak trollkodni jár ide, miközben alapvető dolgokkal nincs tisztában.

Nem meglepő

2013. jún. 2. 04:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Jah az kimaradt kit halgatott Múr, Eckhart Tolleről van szó természetesen.
2013. jún. 2. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!