Kedves Fórumozok! Érdekes dologra szeretnék válaszokat kapni ha lehetséges. Komoly dolgok, trollok kérem kíméljenek. Vélemények?
Na igen, nekem is olyasmi gondolatom támadt mint az elsőnek. Egyébként arra gondoltál már, hogy álmodtad? Csak mert az ember először beszeddel próbál kapcsolatot teremteni, nem latapizással x)
Barátnőm egyszer azt álmodta, hogy kétszer is kiment wc-re és miután felkelt nem értette, miért kell még mindig pisilnie, hiszen már volt a budin. Később jött rá, hogy elaludt tv nézés közben és a wc látogatást csak álmodta.
Valószínűleg ez is egy túl élethű álom volt. ^.^
nekem sokszor volt olyan,hogy azt álmodam hogy felkelek és ez vagy az történik,aztán tényleg felkelek és nézek érdekesen,hogy ez most mi is volt.
egyszer azt álmodtam,hogy felkeltem,fogat mostam,megfésülködtem stb...kimentem és nem volt meg az új autóm.amikor felébredtem az volt az első,hogy kinéztem :D
egyébként szerintem neked is valami ilyesmi volt,mert ez a kocsis téma is nagyon élethű volt...
Csapnivaló helyesírásod miatt figyelembe sem veszem nevetséges történetedet. El véled, gaz árny!
A Kétségek Éjfeketén Tornyosuló Monolitja
"Hozzátenném, hogy guggolt, eléggé be volt görnyedve."
"de ő erre hátrálni kezdet,"
Szóval guggolva kezdett el hátrálni??? vagy mi? vagy felállt utána ? xD mert ez így nagyon szarul jött ki !! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!