Ha öngyilkos leszek az a következő életemre rossz hatással lesz?
Figyelt kérdés
Mert ha nem akkor megteszem.2014. okt. 22. 20:28
61/66 blazefire válasza:
Nem lehetne a vallási vitát emailben elintézni?Mindenki saját döntése amiben hisz,ha ezzel nem árt másoknak.
62/66 A kérdező kommentje:
#60: Jövő héten leszek. Kedd vagy szerda.
2014. nov. 8. 00:02
63/66 anonim válasza:
<^> Én nem mernék. De hiába okoskodik mindenki, hogy halál után ez+az+emez+stb. fog történni, nem hiszem, hogy bárki fogadni merne rá. Tehát ha odamegyek egy személyhez, aki azt állítja, hogy ő tudja a tutit, és megmondom neki hogy oké, de egy szeretted életét rá mernéd-e tenni.?Hát biztos hogy mind meghátrálna. Már egyből nem lenne biztos semmi. Ugye? És épp ezért félnék a szuicidumtól, mert bármi lehet. Lehet hogy semmi, de lehet hogy a legszörnyűbb földi kínkeserves lelki pokol ezerszerese vár. Olyan, ami ráadásul végtelen. Elképzelsz mondjuk egy feneketlennek tűnő, hideg, sötét, szűk kútszerű valamit, és ott kell rohadnod az idők végezetéig. Hiába ordítanál, sírnál, örjöngenél, már nincs visszafelé. Ha elképzeled, mennyi ideig bírnád? Vagy ha volna újjászületés, és egy olyan testet kapnál, olyan aggyal, aki nem akar öngyi lenni, viszont egy patkányrágó nyomornegyedben lakik Afrikában? Vagy odaszületnél Kolumbiába, ahol 12 évesen pisztolyt nyomnának valamelyik testüregedbe, miután szétkúrtak? Ekkorát én nem kockáztatnék szerintem.
64/66 anonim válasza:
<^> Ja és szégyellje magát az összes önző gyökér, aki itt vitatkozott azon, hogy kinek van igaza, kinek igazibb az Istene, miközben valaki bajban van. Mindenki kitörölheti a valagát az összetákolt vallásával, meg a templomával együtt. Önző, képmutató, mind az összes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!