Ha öngyilkos leszek az a következő életemre rossz hatással lesz?
Figyelt kérdés
Mert ha nem akkor megteszem.2014. okt. 22. 20:28
1/66 anonim válasza:
Az öngyilkosság a legrosszabb megoldás, mivel nemcsak a következő életedben fogsz érte lakolni, hanem a jelenlegiben is ezzel a cselekedttel sokaknak fogsz ártani. És ezt is hozzáadják a batyudba.
2/66 A kérdező kommentje:
Szerintem előző életembe is az voltam, azért szívok most.
2014. okt. 22. 20:42
3/66 anonim válasza:
Nem, nem az. tedd csak meg ....stupid
4/66 anonim válasza:
Következő életedben ott fogod kezdeni ahol most abbahagyod
csak sokkal durvább (kötöttebb) körülmények között.
Saját magad elől nem menekülhetsz el. Inkább nézz utána annak hogy hogyan tudod feloldani jelenlegi problémáidat.
5/66 anonim válasza:
nincs következő élet sem túlvilág,egy lehetőséged van
7/66 anonim válasza:
Először is a halál után fogsz szenvedni, azután viszed tovább a jelenlegi dolgaid a következő életedbe, plusz ugye ott megint lesz plusz feladatod.
A négyes válaszolóval vitatkoznék, ha ez az élet is túl sok volt neki, miért kapna a következőbe még rosszabb körülményeket? A szellemünk könnyen ossza a feladatot, mert ő átlátja mi a legjobb neki amit mi elvégzünk, csak emberi fejjel amint a kérdésből is látni, ez néha túl sok nekünk.
8/66 A kérdező kommentje:
#3-5: köszi a bíztatást!
2014. okt. 22. 21:05
9/66 A kérdező kommentje:
#7: Azt mondod, hogy születésem előtt én vállaltam ezt?
2014. okt. 22. 21:07
10/66 A kérdező kommentje:
Mert logikus egyébként. Egyre nehezebb életeket kapunk így fejlődik a lelkünk. Ezen a pályán nem hiszem hogy átmegyek.
2014. okt. 22. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!