Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha öngyilkos leszek az a...

Ha öngyilkos leszek az a következő életemre rossz hatással lesz?

Figyelt kérdés
Mert ha nem akkor megteszem.

2014. okt. 22. 20:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:

Miért nem bogozod ezt ki, ha összegubancolódott?

Egy kiindulási pont: ha egyedül lennél a földön ugyanennyi erőforrással is ki akarnád nyírni magad?

2014. okt. 22. 21:15
 12/66 anonim válasza:
100%
A kérdésre a válasz igen . Ugyanis sokkal könnyebb öngyilkosságot elkövetni mint az életfeladatokat felvállalni. (Nem tudom milyen élethelyzetben lehetsz de most még dönthetsz másként , utána már nem tudsz )A sorsod életre ítélt téged. Nekem is vannak nagyon nehéz pillanataim , de mióta nyitott lettem és másként gondolkozom, tudom, hogy minden képesség ott van bennem ezek meghaladására is. Csak iszonyú nehéz, de ott van. Benned is.
2014. okt. 22. 21:24
 13/66 A kérdező kommentje:
#11: Nem tudom.
2014. okt. 22. 21:26
 14/66 A kérdező kommentje:
#14: Ha kapok egy még nehezebb életet megint kinyírom magam. Mi ennek az értelme?
2014. okt. 22. 21:27
 15/66 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam. Nem én pontoztalak le titeket.
2014. okt. 22. 21:29
 16/66 anonim válasza:
31%

kedves kérdező!

szerintem nincs olyan élethelyzet, amit nem lehetne megoldani!!! a legnagyobb gyávaság az élet elől menekülni!!! :(

következő életedet is csak elrontanád az öngyilkossággal

fordulj szakemberhez, barátaidhoz, szüleidhez!!!

gondold végig tetteid következményeit!!

ajánlom az AGYKONTROLL TANFOLYAMOT

2014. okt. 22. 21:33
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Michael Jackson mondta: never say goodbye...
2014. okt. 22. 21:33
 18/66 anonim ***** válasza:
20%
Honnan veszed,hogy halàl után reinkarnálódsz? A legtöbb halálközeli élményben saját maguk maradtak és egy helyére mentek.Honnan tudod, hogy nincs menny és pokol ,Isten?
2014. okt. 22. 21:36
 19/66 anonim ***** válasza:
Miért lennél öngyilkos? Hiszen minden pillanatban elkezdődik az új életed. Nem lehetsz öngyilkos. Amit tehetsz, az az, hogy mindent újra kezdesz.
2014. okt. 22. 21:42
 20/66 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON extrém helyzet az, amikor elfogadható az öngyilkosság. Azt tudom, hogy sokszor nehezebb élni és megoldani a problémákat, de akkor is ez a helyes út. Az öngyilkosság szinte mindig kudarc, s ebben az életben felnőttél, kialakult a személyiséged, emberek áldoztak Rád időt, energiát, pénzt, szeretetet, annyira kár lenne eldobni az életed és csecsemőként, ezzel a teherrel kezdeni újra... Amúgy a háborúknál is erre gondolok, felnő egy ember mondjuk 20 év alatt, s paff, vége, mintha értéktelen semmi lenne, pedig nem az.
2014. okt. 22. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!