Nagyon sok öngyilkos gondolatom van, és teljesen értelmetlennek látom az életem. Mit tegyek?
Szia! Ami nagyon fontos, az az, hogy tudd, hogy TE EGY ÉRTÉKES ember vagy! Most rossz, és lehet szendvedtél...de én biztos vagyok abban, hogy nagy dolgok várnak rád. Lehet nehét elhinni, de én ebben fenemód biztos vagyok. Márcsak ezért sem szabad az öngyilkosságra gondolni..jó? Valahol van egy ember, akinek az életét te fogod szebbé tenni. Két évig még próbálj meg a fejlődésedre koncentrálni, tanulj sokat, képezd magad, legyen mesterséged. utána uzsgyi elköltözni, egy egy szobás lakást keresni, egy állást és légy a magad ura. Nekem anyum, amikor 15 éves lettem, azt mondta, hogy egyre gyorsabban fognak szaladni az évek. Hát igaza volt. Hidd el. két év olyan gyorsan eltelik, hogy észre sem veszed.
Bizz magadban. Ha abban a városban, ahol élsz, nem sikerült barátokat találnod, majd sikerül máshol.
Fiú vagy vagy lány? Miért cikiznek a többiek?
Én is így vagyok vele, csak én soha nem vagdostam magam... Pszichológustól pedig nem kell félned. Ha a szüleid megengedhetik maguknak, akkor mindenképpen menj el minél előbb, mert tapasztalatból mondom, hogy később ezerszer rosszabbak lesznek a tünetek és jóval nehezebb kigyógyulni a betegségből... Ha egyáltalán eljutsz odáig és nem kötöd fel magadat.
Lehet, hogy bunkónak tűnik amit írok, de ez a valóság, én is átéltem hasonló dolgokat, mint te.
# 6:
Ez azért van, mert a sok szemétkedés miatt szociális fóbia alakult ki nálad. Én is így mentem el hozzá annak idején és nem volt problémám azzal, hogy beszéljek a problémáimról... Tény, hogy nagyon ideges voltam közben és kvázi fulladtam, de utána egyre könnyebb volt.
Szia!
Sajnos ezzel az a baj, hogy ha az embert sok sérelem éri, akkor később mindig azt fogja hinni, hogy ellene irányul a dolog, még akkor is, ha nem.
Szerintem keress valakit,akivel tudsz erről beszélni!
Merre fele laksz (nem kell pontosan megmondani)?
Szia!
Bármennyire is hihetetlen, nem vagy csúnyább, félresikerültebb, mint más lány.
Nem tudom, hallottál-e Nick Vujicicről. Ő egy kéz és láb nélkül született férfi, aki 14 évesen öngyilkos akart lenni. Akkor mégsem tette meg és most hálás ezért!!! Emberek millióihoz szól,könyveket ír és felesége és gyermeke van! Szerinted, ha Ő kéz és láb nélkül megtalálta az életét és boldog, akkor Neked nem fog sikerülni? Dehogynem!
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!