Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy családban meghal valaki,...

Egy családban meghal valaki, leszületik helyette egy másik lélek. Hisztek ebben? Tapasztalta már valaki?

Figyelt kérdés
Nagy babám holtan született 3 hónapja, tegnap pedig meghalt a nagyon szeretett nagypapám. Azzal vigasztalom magam, hogy vigyáznak egymásra odafent, és a kislányom jobb emberrel nem is lehetne a mennyországban. Remélem a Papa küld maga helyett egy kis dédunokát... :,(((((((((((((((((
2014. aug. 4. 06:19
1 2
 11/19 anonim válasza:
87%
Nem nagyon hiszek ezekben. De. Anyósom hirtelen meghalt, temetése után 1 héttel derült ki, hogy terhes vagyok a kisebbik gyerekünkkel. Lány, hihetetlen módon hasonlít külsőleg rá (a természete nem).
2014. aug. 4. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

Családon belüli hasonlóság a génekből ered. Ha a halottak az utódokban születnének újjá, akkor sokkal több gyereknek kellene születni. Ez a reinkarnáció csak ostobaság.

De ha neked könnyebb, akkor higgy benne.

2014. aug. 4. 09:11
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ebben hinni most valóban segít, és ugye hallani "egybeeséseket" is.

2014. aug. 4. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Egybeesések: a fiam 9 éves fia, és a lányom 8 éves iker fiai nagyon hasonlítanak egymásra.
2014. aug. 4. 10:53
 15/19 A kérdező kommentje:

Mielőtt átmentek kritizáló, bunkó stílusba, szépen kérlek, olvassátok el még egyszer, gondoljatok bele, és aszerint kommenteljetek, ahogy ti is éreznétek magatokat.

Titeket minősít.

Akinek nem inge...

2014. aug. 4. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

Ha valakit az érzelmei irányítanak, akkor nem képes a racionális gondolkodásra.

A reinkarnáció pedig sületlenség, pont úgy ahogy a lélek is. Ezeknek semmi alapja sincs, inkább hasonlítanak egy esti mesére.

2014. aug. 4. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"olvassátok el még egyszer,

gondoljatok bele, és aszerint kommenteljetek,

ahogy ti is éreznétek magatokat."

Persze-persze, aki pedig ellenkező véleményt ír az le van pontozva pedig a kérdést, ponthogy a saját véleményen alapul "Hisztek ebben?"

Én nem hiszek ebben, mert bizony vannak gének, ahogy a 12-es írja, amik öröklődnek ezeknek köszönhető a "családon belüli" a hasonlóság szerintem, aki bedobja a kulcsot az többé nem jön vissza újjászületve, csak meghal.

2014. aug. 5. 10:09
 18/19 anonim válasza:
Nálunk is van nem hiszem, hogy véletlen egybeesés. Az unokaöcsém 19 évesen balesetben meghalt. A következő évben az unokaöcsém születése napján megszületett a fiam. Ő 75-ös volt, a fiam 95-ös :))) Nincsenek véletlenek. Nagypapa vigyáz a pici babára amíg vissza nem tudnak térni hozzád, a szeretett családjukba. Az esélyt mindenképpen meg kell, hogy kapják:)
2014. aug. 15. 00:16
 19/19 yosimitsu01 válasza:

Az eredet kérdésedre válaszólva:

hiszekbenne .

több min 25 éve követem figyelemmel ezt a teoriát a családomon. mesélték nekem annó hogy nagyapámnak az eső mondani valója az volt hogy

aha te jöttél helyettem ? akkor énlassan mehetek is.

ez ugy meg ragadott.

emiatt el kezdtem figyelni ki mikor jön megy

a mi esetikben a legnagyobb rááta +- 2év volt a max. nem feltétlenül ott fog jelentkezni. de a szük családról beszélek.

több mint 10 eset. persze ez lehet véletlen is. illetve ugy vagyunk programozva hogy adott időben legyen meg az útod útánpotlás igy nagyábból biztsitja az állandó létszámot

én hiszek benne.haigy van ha nem

2014. nov. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!