Egy családban meghal valaki, leszületik helyette egy másik lélek. Hisztek ebben? Tapasztalta már valaki?
Voros oroszlan.
Olvasd el, sok mindenre valaszt kapsz.
Őszintén sajnálom a veled történteket!Részvétem!Sajnos tudom milyen érzések vannak most benned! :(
Viszont a kérdésedre nem merem biztosan mondani,hogy hiszek benne.
De a közvetlen környezetemben kettő példát is tudok mondani.
A barátnőm öccse autóbalesetben,fiatalon /26 éves volt/ meghalt.Rá pár hónapra a barátnőm /aki akkor volt 34/ váratlanul,hirtelen teherbe esett,6 évnyi sikertelen küzdelem után.Egészséges,gyönyörű kisfia van.
A másik eset a szomszédaim.Kb fél éve meghalt a szomszédom.
A gyermekeivel napi szinten találkozok.Nem vagyunk átjárós típusuak,de egy-két mondatot mindig váltunk egymással.A múlt héten pedig bejelentették az örömhírt is,hogy baba lesz.Már lassan 4 hónapos terhes a szomszéd fiú barátnője.
Örülök az örömüknek.
#5 vagyok.
Azt elfelejtettem megírni,hogy a barátnőm úgy érzi,hogy neki a testvére küldte a kisfiát.
Ráadásul már többször is mondta,hogy olyan furcsa érzése szokott lenni néha és,hogy a kisfia nagyon hasonlít az öccsére.
Én úgy gondolom, hogy minden lélek maga választja meg, hová szeretne leszületni és abban az életben milyen életfeladatot, tanulnivalót vállal.
A babád ezt vállalta. Azt ő tudja, hogy ezzel milyen karmikus feladatot teljesített, viszont mivel minden mindennel összeköttetésben van, hiszen mind egyek vagyunk, így a te életedben is egy tanulás ez, hogy ezt miként tudod feldolgozni, mit kezdesz a dologgal.
Neked kell rájönnöd arra, miért kaptad ezt a feladatot, hogy egy ilyet megélj.
Sok erőt kívánok hozzá, hogy megtaláld az utat, amiért leszülettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!