Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jelent? Az egyik férfi kihúzza magát a másik zavartan megy el melletted?
És arról mit gondoltok ha ugyan ez a férfi aki zavartan ment el mellettem van egy olyan párja akinek családja van? A családját nem akarja állítólag elhagyni ezért a férfiért.
A kérdésem igazából az lenne, hogy az egyik alkalommal megláttam amint egymással szembe vannak (a nő elvolt foglalva a munkájával) a férfi rám nézett nagyon édesen majd egy pár másodpercig néztük egymást miután elkaptam a fejemet akkor a férfi ránézett a másik nőre és elvigyorodott. (a férfi állítólag egyedül él)
A 4-es válasz adótól szeretném kérdezni, hogy most ezzel azt akarod mondani a pasinak a magán életébe vájkáltam bele vagyis valójában ki nem állhat engem és azért vigyorodott el a másik nőnek a látványán?
Vagy pedig alapvetően nem akarsz mondani tanácsot? Akkor meg minek írtál??? Mit keresel fent ezen az oldalon egyáltalán? Mert tudod én azért kérdezem mindezt mert valamit nem értek és szeretnék egy kicsit világosabban látni hátha valaki tud valamit írni, amivel egy kicsit közelebb kerülők a dolognak a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!