Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kidobott egy másik csajért?
Lassan két éve voltunk együtt és 3 napja megismert egy lányt, aki miatt szakított velem. Voltak zűrösebb részek a kapcsolatunkban, de kibírtuk. A végén már én is éreztem, hogy meg kellene tennem a lépést afelé, hogy véget vessek a kapcsolatnak, de inkább szenvedtem "se veled, se nélküled" módon, és végül ő dobott ki.
Meg is könnyebbültem valamennyire, mert nem volt jó köztünk a kommunikáció és nem tudtam őszintén nevetni sem. A végén már inkább csak a kötődés volt meg, a szerelem nem, csak úgy szerettem, mint embert, de az ugye nem elég egy kapcsolathoz...
DE
A figyelmemet is elvonja mindenről. Olyan lelki beteg lettem ettől, hogy 1 napja 1 kanálnyi ételnél nem ettem többet. Amit ettem, az meg kijött belőlem. Nem szeretnék ilyen miatt lebetegedni, de egyszerűen nem bírok enni, pedig korog a gyomrom, majd éhen halok, de ha eszek, az felül távozik...
Mit lehetne tenni?
Légyszi most ne nézzetek nyávogós kis p.csinak, tulajdonképpen az egészségemet szeretném megvédeni.
"az egészségemet szeretném megvédeni."
Szeggy be minden nap egy Centrum A-Z-iget nekem az bevált.
A legjobb helyeken is megesik az ilyen néha.
Szedj vitaminokat, nyugi túléled.
Szombaton ráérek ha gondolod.
3x2 SEDATIF PC segíthet rövid távon.
Hosszú távon pedig egy új szerelem, aki tényleg viszont szeret ;)
Nekem szakítás után 2-3 napig szokott tartani a nem eszem, nem iszom, nem alszom állapot, ahol a szivem is úgy ver, mintha folyamatosan sportolnék... Aztán a szervezetem megnyugszik... A lelki az más dolog.
Próbálj meg először is mozogni ( sétálni pl) az sztem segíthet. És csinálj olyat, amit szeretsz, h elterelje a figyelmed...
És nyugtasd magad, h a barátoddal már úgyse volt jó...
"csak úgy szerettem, mint embert, de az ugye nem elég egy kapcsolathoz... "
Ebben nagyon tévedsz. Nagyon sok harmónikus boldog tartós kapcsolatnak ez az alapja. Ugyanis sokkal megbizhatóbb és stabilabb mint a szerelem! Én sem vagyok szerelmes a páromba mégis nagyon szeretem és remek a kapcsolatunk! Hamarosan össze is házasodunk. A sok zöldfülű keresi folyton folyvást a szerelmet ennek az lesz az eredménye (a rengeteg pofáraesésen kivül) hogy soha nem fogsz tudni megállapodni mert a szerelem ideig óráig tart csak.
Nem értem mit szenvedsz ha már neked is csak nyűglődés volt a kapcsolat?? Örülj inkább, hogy vége!!
Engem esküvő előtt hagyott el a párom 7 év után egy másik nő miatt mégsem kerültem így padlóra. Egy nőnek legyen már tartása!! Állj fel rázd meg magad és lépj tovább!
Köszi mindenkinek a választ!
Vitaminok.. :DDD
Azért aggódtam, mert már mindenki mondta, hogy nem normális, hogy nem eszek.
Igen, egy okból örülök, hogy vége, lehetek a fiú barátaimmal, stb, de másrészt kicsit fáj a szívem, ha a másik csajjal látom, főleg, hogy 2 évvel fiatalabb vagy 3-mal nálam.. Hogy miért jobb egy kislány. És amit írtam, a kötődés, ragaszkodás miatt vagyok kicsit szomorú, mert ez úgy megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!