Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van ha nincs reinkarnáció?

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Mi van ha nincs reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Én eddig hittem a reinkarnációban, de be kell látnom, hogy szerintem 1 életünk van csak. A reinkarnáció szerintetek ostobaság és csak 1 életünk van csak? Ti mit gondoltok erről? Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. ápr. 4. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig csak itt és most és ebben az életedben lehetsz. A következőben sosem lehetsz mert mindig a jelenlegiben vagy.

Ezért tök mind1 van e reinkarnáció.

2014. ápr. 10. 00:06
 12/18 dododen válasza:
23%

Persze,hogy nincsen reinkarnáció.Minket Isten teremtett,és miután meghalunk a Mennybe kerülünk.Rosszabb esetben a Pokolba.(Oda csak a rossz emberek.

(Egyébként ez hülye kérdés)

2014. ápr. 12. 15:54
 13/18 ezmegazamaz válasza:
0%
Ha nincs reinkarnáció? akkor... opás. MEGHOOOLLLSZ nem kell ezzel foglalkozni
2014. ápr. 12. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi nincs ha van?
2014. ápr. 24. 16:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha elfogadod, hogy létezik olyasmi, hogy lélek, amit nem az agysejtek közötti adatcsere generál, akkor van reinkarnáció is. Ha a test meghal, a lélek megmarad, de elhagyja, és amennyiben még túl éretlen ahhoz, hogy test nélkül létezzen, saját akaratából egy új testhez láncolja magát.

Ha úgy hiszed, a lélek csak egy illúzió, amit az agysejtjeid közötti adatcsere generál, akkor nincs reinkarnáció, ha a tested meghal, ott van vége mindennek.

Hogy van-e lelked, azt kizárólag te állapíthatod meg. El tudod fogadni, hogy az, amit "én"-nek nevezel, nem létezik? El tudod fogadni, hogy nem vagy több egy anyagkupacnál?

2014. máj. 1. 18:11
 16/18 MaNó :3 ***** válasza:
mi van ha nincs? ezt jól megkérdezted :D Legyen a hited szerint. de ha komolyan érdekel, olvass utána biztos forrásokból, spirituális könyvekből.
2014. máj. 27. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:

"de ha komolyan érdekel, olvass utána biztos forrásokból, spirituális könyvekből"

De hát azokat is emberek írták.

Ugyanolyan emberek mint te vagy én.

Ki tudja mi az igazság.

Elméletileg nincsen agyad, nem tudsz gondolkodni, nincsenek érzéseid.

Nem tudsz magadról.

Meg egyébként tényleg érdekes az, hogy ha az ember sosem szerez tudomást arról, hogy pletykálnak reinkarnációról a világban, akkor úgy sem szerez az ilyenről tudomást.

Ergo teljesen felesleges a reinkarnáció így.

2021. dec. 25. 17:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülnék neki mint majom a farkának.
2023. szept. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!